20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ:Για μας δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ:Για μας δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια

By on 11 Απριλίου, 2019 0 3093 Views

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας έκανε ο Γιάννης Αναστασίου. Ο Ελλαδίτης τεχνικός μίλησε για την ήττα από την ΑΕΚ και τον αγώνα που ακολουθεί με τον Απόλλωνα.

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα…

«Είναι μια ομάδα που παίζει συγκεκριμένο στυλ ποδοσφαίρου. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα αβίαστα λάθη στην άμυνα. Κάνουμε πολλά λάθη και δεν επιτρέπεται για την ποιότητα μας. Επίσης θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί και να τελειώνουμε τις 3-4 ευκαιρίες που βρίσκουμε. Δυστυχώς δεν τελειώνουμε τις φάσεις όπως πρέπει».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ…  

«Σε όλο το παιχνίδι είχαμε τον έλεγχο της μπάλας, την κυκλοφορία, κάναμε πρέσινγκ και  προσπαθήσαμε να παίξουμε απλά και γρήγορα. Κυριαρχήσαμε στο γήπεδο, όμως σε αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να σκοράρεις. Πριν το γκολ της ΑΕΚ, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν τις τελειώσαμε όπως έπρεπε. Σε μια λανθασμένη τοποθέτηση και αντίληψη της φάσης, δεχτήκαμε το πρώτο γκολ. Μετά ήταν το ρίσκο αν θα ισοφαρίσουμε ή θα δεχτούμε και δεύτερο γκολ. Μετά από ένα ατομικό λάθος ήρθε και το δεύτερο γκολ. Τακτικά ήμασταν πολύ καλοί. Είναι λεπτομέρειες και εκεί υστερούμε. Είναι κάτι που γίνεται σε όλη τη χρονιά».

Για το τι ζητά από τους παίκτες…

«Αυτό που είπα στα παιδιά είναι ότι για μας δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια και απαιτώ να έχουν την ίδια σοβαρότητα και πνεύμα. Θέλουμε να διατηρήσουμε αυτό το επίπεδο. Το σημαντικό είναι όλοι να δίνουν το μάξιμουμ για το θετικό αποτέλεσμα».