ΘΕΜΑΤΑ
Like

Συναντήση της ηγεσίας της ΚΟΠ με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο

11 Απριλίου, 2019
561 Views
0 Comments
Συναντήση της ηγεσίας της ΚΟΠ με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019

Δώρο μια φανέλα της Εθνικής δόθηκε στον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο.

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της ΕΔΕΚ με επικεφαλής τον Πρόεδρο του κόμματος Μαρίνο Σιζόπουλο είχε σήμερα στα Γραφεία της ΚΟΠ ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Κούμας στην παρουσία του Αναπληρωτή Προέδρου Χάρη Λοϊζίδη και του Γενικού Διευθυντή Ανθούλη Μυλωνά.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν το Κυπριακό ποδόσφαιρο ενώ εκτενής συζήτηση έγινε για την εφαρμογή του μέτρου της κάρτας φιλάθλου.

Ο κ. Σιζόπουλος ενημέρωσε την ΚΟΠ για την εισήγηση του κόμματος του για άμεση αναστολή της εφαρμογής της κάρτας φιλάθλου από φέτος και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, προκειμένου να δοθεί χρόνος για δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για πιο αποτελεσματική λειτουργία του μέτρου.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ τόνισε στον κ. Σιζόπουλο πως η Ομοσπονδία δεν είναι αρνητική σε οποιαδήποτε εισήγηση η οποία σκοπό έχει τη βελτίωση της υφιστάμενης νομοθεσίας, προς όφελος των φιλάθλων αλλά και των Σωματείων, χωρίς, την ίδια στιγμή, να τίθεται θέμα ασφαλούς διεξαγωγής των αγώνων.

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ χαιρέτησε επίσης την απόφαση της ΚΟΠ να αναστείλει το Πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας και την αποφασιστικότητα που επιδικνύει η Ομοσπονδία για πάταξη του φαινομένου των προσυνεννοημένων αγώνων.  

Comments are closed.