20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

ΟΘΕΛΛΟΣ:Με την εφεδρική γεννήτρια άρχισε ο αγώνας

By on 10 Απριλίου, 2019 0 573 Views

Το διοικητικό συμβούλιο του Οθέλλου, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται στην ένσταση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός. Σε αυτήν ο Οθέλλος ζητά να επαναληφθεί ο αγώνας από το λεπτό που διακόπηκε.

Αναλυτικα:

Το ΔΣ του Οθέλλου Αθηένου μελέτησε την ένσταση του Ολυμπιακού Λευκωσίας για τον διακοπέντα αγώνα Οθέλλος – Ολυμπιακός στις 5.4.19 και έχει να παρατηρήσει τα εξής

A. Γεγονότα

1. Το Στάδιο Οθέλλος Αθηένου διαθέτει ηλεκτρισμό που παρέχεται από την ΑΗΚ και είναι ο κύριος φορέας ρεύματος του σταδίου και σε κάθε εντός έδρας αγώνα που θα διεξαχθεί νυχτερινός φέρνει εφεδρική γεννήτρια σύμφωνα με την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Β Κατηγορίας περιόδου 2018-2019

2. Κατά την κάθοδο των ομάδων στο γήπεδο την Παρασκευή 5.4.19 παρατηρήθηκε από τους φροντιστές μας ότι είχαμε πρόβλημα με το απευθείας ηλεκτρικό ρεύμα (ΑΗΚ – έπεφτε το αυτόματο)

3. Επειδή ο αγώνας ήταν νυχτερινός και τηλεοπτικός αποφασίστηκε να ξεκινήσουμε τον αγώνα με την εφεδρική γεννήτρια ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στην ροή του αγώνα ( άλλωστε δεν υπήρχε χρόνος Παρασκευή αργά το απόγευμα να μας φέρουν εφεδρική της εφεδρικής γεννήτριας στο γήπεδο)

B. Υπεράσπιση

Βάση των πιο πάνω γεγονότων το ΔΣ του Οθέλλου εξουσιοδότησε Δικηγόρο ο οποίος μελετά την υπόθεση και θα υπερασπιστεί την γραμμή του Οθέλλου η οποία είναι ότι:

O Οθέλλος ζητά να επαναληφθεί ο αγώνας από το λεπτό που διακόπηκε και η διεκδίκηση των βαθμών να γίνει στον αγωνιστικό χώρο όπως έγινε και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν.