26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • K.ΠΑΝΑΓΗ:Είμαι περήφανος που συνεχίζω στην Ομόνοια. Νομίζω πως ανταμείβονται όλες οι θυσίες που έκανα μέχρι τώρα

K.ΠΑΝΑΓΗ:Είμαι περήφανος που συνεχίζω στην Ομόνοια. Νομίζω πως ανταμείβονται όλες οι θυσίες που έκανα μέχρι τώρα

By on 9 Απριλίου, 2019 0 2951 Views

Για την επέκταση της συνεργασία του, τους στόχους και την προοπτική της Ομόνοιας μίλησε στην κάμερα της ομάδας ο Κωνσταντίνος Παναγή.

Για τα συναισθήματα του για ητν επέκταση της συνεργασίας…
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι γι αυτή την ομάδα. Είμαι περήφανος. Νομίζω πως ανταμείβονται όλες οι θυσίες που έκανα μέχρι τώρα και είμαι πολύ χαρούμενος που μου δείχνουν εμπιστοσύνη. Είναι περισσότερες οι απαιτήσεις τώρα. Είναι σημαντικό ότι θα συνεχίσω να βρίσκομαι σε μια καλή ομάδα και σε ψηλό επίπεδο. Μέρα με τη μέρα θα νιώθω πιο δυνατός».

Τι ήταν αυτό που σε έπεισε για να επεκτείνεις το συμβόλαιο σου με την Ομόνοια;
«Η εμπιστοσύνη και οι επαφές με τον κύριο Λάρκου αλλά και τα άλλα μέλη. Μου έδειξαν σεβασμό και το εκτίμησα. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της».

Για τη συνέχεια…
«Σίγουρα είναι μεγαλύτερες οι ευθύνες. Όλοι θέλουμε την Ομόνοια στα ψηλά. Εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω, να πάρω τη θέση μου και το νούμερο «1» της Ομόνοιας. θα δουλεύω σκληρά και θα δείχνω στους προπονητές πως το αξίζω. Θα ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη».

Για το γεγονός ότι είναι ένας από τους πιο παλιούς στο ρόστερ;
«Αν μπορώ να βοηθήσω και εκτός γηπέδου θα το κάνω. Όλοι θέλουμε να βοηθήσει την ομάδα να πάει στα ψηλά. Νομίζω το μέλλον θα είναι αισιόδοξο».

Το μήνυμα στον κόσμο…
«Να ξέρουν πως γίνεται καλή δουλειά στο Ηλίας Πούλλος. Μπορεί να μην άρχισε η σεζόν όπως θέλαμε, αλλά εμείς θα προσπαθούμε να τους κάνουμε περήφανους σε κάθε παιχνίδι».