29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Φ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ:Η Ένωση άξιζε περισσότερα, αδικήσαμε τους εαυτούς μας

Φ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ:Η Ένωση άξιζε περισσότερα, αδικήσαμε τους εαυτούς μας

By on 9 Απριλίου, 2019 0 4302 Views

Για όλα όσα αφορούν την Ένωση Νέων Παραλιμνίου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Κωνσταντίνος Φάνου.

Για το παιχνίδι και την ήττα από την Αλκή;
«Είχαμε την ατυχία να μείνουμε με δέκα ποδοσφαιριστές από το 5ο λεπτό και μας απογοητεύει που για άλλο ένα ματς μείναμε με παίκτη λιγότερο. Θα ήταν το ίδιο και να κερδίζαμε. Η ποιο ποιοτική ομάδα και αυτή που θα το θέλει περισσότερο θα παραμείνει στην κατηγορία και αυτή νομίζω είμαστε εμείς χωρίς να θέλω να μειώσω οποιαδήποτε ομάδα»

Για την μάχη της παραμονής;
«Τα πάντα θα κριθούν μέχρι τέλους. Εμείς θα το παλέψουμε για να έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Έχουμε και ένα παιχνίδια με την Αλκή στο Παραλίμνι. Δεν πρέπει να μιας πιάνει πανικός, δεν ήρθε η καταστροφή. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο και αυτή η ομάδα το απέδειξε ότι μπορεί και θα παραμείνει στην α΄ κατηγορία».

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με την Δόξα…
«Ακόμα ένας τελικός απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε τις δυνατότητες της το τελευταίο διάστημα. Περιμένουμε να δούμε τους ποδοσφαιριστές ακόμα πιο παθιασμένους και με περισσότερη θέληση. Είναι κομβικό παιχνίδι. Θέλουμε στην χειρότερη περίπτωση να παίζεται η κατηγορία στο τελευταίο παιχνίδι. Η Ένωση όχι μόνο δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή την θέση αλλά άξιζε περισσότερα, αδικήσαμε τους εαυτούς μας».

Πιστεύετε ότι μόνο εσείς και η Αλκή θα παλέψετε για παραμονή ή μπορεί να μπουν και άλλες ομάδες που αυτή την ώρα βρίσκονται πιο πάνω;
«Όπως εξελίσσεται η κατάσταση φαίνεται ότι θα το παλέψουμε εμείς και η Αλκή. Αν βρεθεί και άλλη ομάδα πιο κάτω για να διεκδικήσουμε και με αυτή την παραμονή θα είναι καλύτερα τα πράγματα».

Επηρέασε η μεγάλη προσπάθεια που κάνατε στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ;
«Είναι μια πολύ καλή δικαιολογία τη οποία δεν θα επικαλεστούμε. Από την στιγμή που έχουμε απαιτήσεις στο Κύπελλο δεν αποδεχόμαστε να χρησιμοποιούμε αυτή την προσπάθεια σαν δικαιολογία. Δουλειά όλων μας είναι να διαχειριστούμε σωστά την κατάσταση».

Πως έχουν τα αγωνιστικά δεδομένα;
«Ο Αμπαρτζουμιάν επέστρεψε στις προπονήσεις. Περιμένουμε ότι θα ξεπεράσουν τα προβλήματα τους και οι Κλέιμαν και Βαλλιάνος».

Πιστεύετε ότι βοήθησαν οι ποδοσφαιριστές που αποκτήσατε τον Ιανουάριο;
«Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι δύσκολη. Επιλέξαμε να φέρουμε ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν σε αδράνεια μεν αλλά είναι αρκετά ποιοτικοί. Κάποιοι βοήθησαν όπως ο Αντωνίου, ο Φυντανίδης και ο Γκοζλάν. Μόνο ο Γκλαβίνα δεν βοήθησε όσο θα περιμέναμε αλλά πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει στη συνέχεια».