25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Προς συμφωνία με Όρενμπουργκ και Λαβόρδε η Ανόρθωση

Προς συμφωνία με Όρενμπουργκ και Λαβόρδε η Ανόρθωση

By on 9 Απριλίου, 2019 0 3497 Views

Σιγά -σιγά ,ένα -ένα τα προβλήματα που βρήκε μαζεμένα η νέα διοίκηση της Ανόρθωσης οδηγούνται στην επίλυση τους και όλα δείχνουν πως θα αποφευχθούν οι χειρότερες περιπέτειες.
Με τον Ρόνι Λέβι είναι κοντά η συμφωνία με την μικρή διαφορά να γεφυρώνεται ενώ φαίνεται πως πιάνουν τόπο οι διαπραγματεύσεις με του Ρώσους.

Ανόρθωση και Όρενμπουργκ, είναι πολύ κοντά στο να υπογραφεί διακανονισμός για το θέμα των οφειλών της μεταγραφής του Μίχαλ Ντούρις. Οι Ρώσοι απάντησαν θετικά στην τελευταία πρόταση της Ανόρθωσης , ωστόσο θα πρέπει να υπογραφεί πρώτα η συμφωνία και ακολούθως να αποσύρουν την προσφυγή. Οριστικές εξελίξεις αναμένονται σύντομα.

Θετικές είναι και οι ενδείξεις που προέρχονται από την πλευρά του Ρικάρντο Λαβόρδε, σχετικά με το ενδεχόμενο να αποχωρήσει . Ο Κολομβιανός είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία της διοίκησης , έχοντας πλήρη επίγνωση των καταστάσεων και των συνθηκών και πως δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πρώτες συζητήσεις παρουσιάστηκε θετικός, να βρεθεί μία συναινετική λύση ως προς τη λύση του συμβολαίου του.