26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Χάνει το τρένο πάλι ο Απόλλωνας. Κόκκινο (1-1) απο τη Ν.Σαλαμίνα

Χάνει το τρένο πάλι ο Απόλλωνας. Κόκκινο (1-1) απο τη Ν.Σαλαμίνα

By on 7 Απριλίου, 2019 0 11426 Views

Ο Απόλλωνας χάνει και φέτος το τρένο του τίτλου…Στην τελική ευθεία για άλλη μια φορά δεν δείχνει συνέπεια ούτε βάθος αφού οι απουσίες του στοιχίζουν.Τώρα 4 βαθμούς πίσω από το ΑΠΟΕΛ πρέπει να γίνουν θαύματα για να μπορέσει να τερματίσει πρώτος

Τα είχε όλα εκτός από νικητή η αναμέτρηση στο Τσίρειο ανάμεσα στον Απόλλωνα και τη Νέα Σαλαμίνα. Το τελικό 1-1 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, με τους «γαλάζιους» να χάνουν σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια που κάνουν για κατάκτηση του τίτλου καθώς για τέταρτο σερί παιχνίδι δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν νίκη.
Από την άλλη η Νέα Σαλαμίνα επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα και απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν θα είναι εύκολη λεία για κανέναν ειδικά για τις ομάδες που πάνε για τίτλο καθώς ούτε το ΑΠΟΕΛ, ούτε ο Απόλλωνας κατάφεραν να τη νικήσουν στα πλέι οφ.
Η Νέα Σαλαμίνα άνοιξε το σκορ στο 11΄ με τον Τιάγκο, ο Απόλλωνας ισοφάρισε στο 28΄ με κεφαλιά του Γιούστε και δεν άλλαξε κάτι μέχρι και το φινάλε παρά τις πολλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες με τους Βάλε και Λπύτρα να κάνουν σωτπήριες αποκρούσεις.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Σ.Αυγουστή): Βάλε, Σελίμοβιτς (67΄ Φοπαλά), Σακέτι (75΄ Μπρου), Μάρκοβιτς, Ζελάγια, Πέδρο, Ρομπέρζ (36΄ Ουεντραόγκο), Σκέμπρι, Γιούστε, Σαρδινέρο, Βασιλείου
Ο πάγκος: Ψύχας, Ουεντραόγκο, Παπαμιχαήλ, Σπόλιαριτς, Βασιλειάδης, Μπρου, Φοπαλά

Ν.ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σ. Πουρσαϊτίδης): Λύτρας, Γκολομπάρτ, Φουστάρ, Κίνγκσλεϊ (90+5΄ Σικόρκσι), Τζαϊλσον, Ρέινολντς, Χριστοφόρου (72΄ Κωστή), Μαργκάσα, Τιάγκο, Κορέια, Ελουντού (85΄ Τισντέλ)
Ο πάγκος: Δημητρίου, Σεργίου, Γκαρσία, Σικόρσκι, Κωστή, Νικολάου, Χατζηκωνσταντή, Νουρ, Τισντέλ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρομπέρζ (3η), Ζελάγια (3η)

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 1.000
Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γκίνος Γιώργος
4ος Διαιτητής: Τσούκκας Αβραάμ
Παρατηρητής Διαιτησίας : Τσαγγάρης Μάριος