26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Θεαματικός συμβιβασμός 3-3 Δόξας-Ανόρθωσης

By on 7 Απριλίου, 2019 0 26534 Views

Πολύ ωραίο παιγνίδι έγινε στο Μακάρειο, ίσως ένα από τα καλύτερα του φετινού πρωταθλήματος αλλά νικητή δεν ανέδειξε. Δόξα και Ανόρθωση πέτυχαν έξι γκολ συνολικά και έμειναν στο ισόπαλο 3-3, ένα αποτέλεσμα το οποίο σε καμιά περίπτωση δεν αφήνει ευχαριστημένη την ομάδα της Κατωκοπιάς αφού παρέμεινε στη ζώνη κινδύνου.
Με το φινάλε του α΄ μέρους πολύ λίγοι ήταν αυτοί που πίστευαν ότι η Δόξα θα έχανε το παιχνίδι καθώς κατάφερε με ανατροπή να προηγηθεί με 3-1. Ανάμεσα στους λίγους θα ήταν ο Στρέπελ και οι ποδοσφαιριστές του που μπήκαν στην επανάληψη και έφεραν το ματς στα ίσα.
Η Ανόρθωση ήταν αυτή που προηγήθηκε νωρίς στο 5΄ με τον Ντούρις, με την απάντηση να έρχεται στο 14΄ από τον Μπατέν ο οποίος έφερε το παιχνίδι στα ίσα.. Ο Λουίς Κάρλος στο 21΄ έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους, ενώ ο Ζατλ στο 24΄ έκανε το 3-1.
Ο Αρχηγός Ζοάο Βίκτροε έβαλε ξανά την «Κυρία» στο παιχνίδι μειώνοντας στο 68΄ με γυριστή κεφαλιά , ενώ ο Μπούφ με περίτεχνο τακουνάκι στο 72΄ μετά από παλιά του Εγγλέζου διαμόρφωσε το τελικό 3-3. Από το 83΄ και μετά η Δόξα αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ασαμόα με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αψιμαχίες.
Οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ σε ένα ανοιχτό και επιθετικό παιγνίδι.

ΔΟΞΑ (Λ.Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Περέιρα, Μουκτάρης, Τίνκου (81΄ Παπαφώτης), Λουίς Κάρλος, Μπατέν, Μπόλιεβιτς, Ασαμόα, Αλεξάνδρου, Ζατλ (64΄ Αρτάμπε), Μιτρέα

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Γ.Στρέπελ): Δημητρίου, Κοφί, Αρτυματάς (71΄ Εγγλέζου), Σίλντενφέλντ, Στρούνα, Μπεσάτ, Ντούρις, Ζοάο Βίκτορ, Κυριάκου (57΄ Μπουφ), Πράνιτς, Ιωάννου (57΄ Κατσαράβα)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπόλιεβιτς, Παβλόφ, Γκρεμσλ/ Ντούρις, Κοφί
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Ασαμόα(84΄)
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 100
Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Ε. Χρίστος
4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γερασίμου Παναγιώτης