19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Αλκή έκανε το άλμα σωτηρίας.Η Ένωση σε δυσμενή θέση

Η Αλκή έκανε το άλμα σωτηρίας.Η Ένωση σε δυσμενή θέση

By on 7 Απριλίου, 2019 0 5802 Views

Το εύστοχο πέναλτι του Ιβάν Κάρλος στο 6’ και η αποβολή στην ίδια φάση του Αγγελή, καθώς και το γκολ του Μάριου Ηλία στο 85’ έκριναν το ματς στο «Αμμόχωστος» ανάμεσα στην Αλκή και την ΕΝΠ, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν σπουδαία νίκη με 2-0.

Αποτέλεσμα που φέρνει την «Αθάνατη» σε θέση ισχύος στη διεκδίκηση της παραμονής αφού έφτασε στους 26 βαθμούς, κέρδισε θέση στη βαθμολογία και βύθισε την ΕΝΠ στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Η φάση του 5’ έφερε την αποβολή του Αγγελή, ένα λεπτό αργότερα ο Ιβάν Κάρλος ευστόχησε και έτσι έγειρε από νωρίς υπέρ της Αλκής ο αγώνας. Το ματς κρίθηκε με το γκολ του Μάριου Ηλία στο 85’ και πλέον τα δεδομένα στη μάχη της παραμονής διαφοροποιούνται, φέρνοντας στην πιο δύσκολη θέση την Ένωση που πλήρωσε ακριβά την φάση του 5΄αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς και με παίκτη λιγότερο

ΑΛΚΗ (Κ.Σακκάς): Πάρντο, Σερφά, Κάρλος (77′ Ηλία), Μπελαμεϊρί, Χαρή, Σπόλιαριτς (90′ Καντάτσια), Χριστοφή, Τραϊτσέφσκι, Ακόστα, Κυπριανού, Τριμπό (67′ Κωνσταντίνου).

ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ: Παναγή, Χαραλάμπους, Καντάτσια, Κωνσταντίνου, Ηλία, Γουίκς, Βασιλείου, Σταρόκιν, Μπαταρά.

ΕΝΠ (Κ.Φελκ): Πέτρου, Φυτανίδης, Ριέρα, Ένοχ, Ζάρατε (58′ Γκοζλάν), Αγγελή, Ουντόζι, Αντωνίου, Κυριάκου (83′ Γκλάβινα), Μαϊσουράτζε (46′ Ολίβα), Πίττας.

ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ: Πιττάτζης, Μουλαζίμης, Σεμπάκοφ, Κολοκούδιας, Κοσμά, Ελευθερίου, Ολίβα, Γκλάβινα, Γκοζλάν.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπελαμεϊρί, Σπόλιαριτς / Κυριάκου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Αγγελή(5΄)

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Χαράλαμπος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αργυρού Μιχάλης