25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Άλμα 3ης θέσης για την ΑΕΚ

By on 6 Απριλίου, 2019 0 4801 Views

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από το ΓΣΠ, αφού κέρδισε με 2-0 την Ομόνοια χάρη σε γκολ του Τρισκόφσκι στο 78’ και του Γιάννου στο 90’. Οι Λαρνακείς με αυτή τη νίκη ανεβαίνουν στην 3η θέση, περιμένοντας το τελικό αποτέλεσμα από το Τσίρειο στάδιο.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και δημιούργησαν κάποιες καλές προϋποθέσεις. Οι Λαρνακείς είχαν την κατοχή, ήταν όμως ανούσιοι στην επίθεση. Γενικά, το α’ ημίχρονο, ήταν από μέτριο εώς κακό.

Αντίθετα, στην επανάληψη είδαμε ένα καλύτερο παιχνίδι. Τόσο η Ομόνοια, με τον Κολοβό στο 52’, αλλά και η ΑΕΚ δέκα λεπτά αργότερα, είχαν καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Καλύτερος ο ρυθμός, ιδιαίτερα μετά το 60’, με την ΑΕΚ να έχει την μεγάλη ευκαιρία στο 78’ και να ανοίγει το σκορ με τον Τρισκόφσκι. Η Ομόνοια προσπάθησε να απαντήσει, έφτιαξε κάποιες φάσεις με καλύτερη αυτή του Ντάρμπισαϊαρ, όμως ο Γιάννου στο 90’ «σκότωσε» το παιχνίδι.

Έτσι, με αυτή τη νίκη η ΑΕΚ ανεβαίνει προσωρινά στην 3η θέση που οδηγεί απευθείας στην Ευρώπη. Αντίθετα, η Ομόνοια που προσπάθησε, έμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Ομόνοια: Μεχίας, Βύντρα(81′ Μόντες), Κούσουλος, Μότα, Μανρίκε, Σοάρες, Γκόμεθ, Ατζαγκούν, Μαυρίας(69′ Ντάρμπισαϊαρ), Κολοβός, Ραμίρες

ΑΕΚ: Τόνιο, Καταλά, Γκονζάλεθ, Μοϊσόφ, Σάστρε, Λαρένα(60′ Κάσες), Αντωνιάδης(82′ Τρουγιόλς), Τζεφρέν, Γιάννου, Τρισκόφσκι, Φλοριάν(65′ Ακοράν)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αντωνιάδης, Σάστρε

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ
ΕΙΣΙΤΗΡΑΙ: 3383(215 οι φίλοι της ΑΕΚ)