28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

ΙΔΙΑΚΕΘ:Θέλουμε την τρίτη θέση

By on 4 Απριλίου, 2019 0 9383 Views

Πραγματοποιήθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη της ΑΕΚ για το επερχόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Στο πάνελ, πέρα από τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ και ο Τζεφρέν Σοάρες από πλευράς ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

ΙΜΑΝΟΛ ΙΔΙΑΚΕΘ

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια:
«Η αντίπαλος μας διαθέτει ποιότητα και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Είναι πρόκληση για εμάς του παιχνίδι, αυτή τη φορά πρέπει να ανταποκριθούμε και εκτός έδρας. Οι παίκτες μου καλούνται να κάνουν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να πάρουμε την τρίτη θέση στον πίνακα της βαθμολογίας. Η Ομόνοια βρίσκεται σε καλό «φεγγάρι» για εμάς θα είναι δύσκολη αποστολή, αλλά οι ποδοσφαιριστές μπορούν να φτάσουν στη νίκη».

Για τα αποτελέσματα του κυπέλλου, αν ανησυχούν την ομάδα της Λάρνακας;
«Σε όλες τις αναμετρήσεις παίζονται τα πάντα, μπορεί οι ομάδες που κέρδισαν να έχουν ένα προβάδισμα, αλλά δεν κρίθηκε κάτι. Για εμάς, στόχος είναι η τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, παρόλο που μπορεί και η τέταρτη να οδηγεί στο Europa League».

Για τον Ιντάλγκο που αποχώρησε:
«Τον ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια που έδωσε στην ομάδα, είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στη νέα του πρόκληση. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά με τον ίδιο ρυθμό και ο Ηλίας Χαραλάμπους μου προσφέρει πολύτιμη βοήθεια σε αυτά που κάνουμε εντός και εκτός γηπέδου. Έχουμε φοβερή συνεργασία».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα:
«Δύσκολο να προλάβει ο Τέτε το παιχνίδι μας, μένει μία προπόνηση και θα αποφασίσουμε για την περίπτωση του, αν και δε θέλω να πάρω ρίσκο μιας και προέρχεται από μυϊκό τραυματισμό».

ΤΖΕΦΡΕΝ ΣΟΑΡΕΣ

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια:
«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι αφού είναι σε καλή κατάσταση η Ομόνοια. Ωστόσο εμείς πάμε στο ΓΣΠ για τη νίκη που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας».

Πως νιώθει ο ίδιος στην ΑΕΚ:
«Αρχικά δεν ένιωθα καλά, τώρα έχω δέσει με όλους, χαίρομαι την κάθε στιγμή με τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου».

Για το πρωτάθλημα:
«Το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι καλό, παρόλο που δεν υπάρχει τόση ταχύτητα, μοιάζει σίγουρα με εκείνο της Ελβετίας, καθώς υπάρχουν ομάδες που αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και διαθέτουν ποιότητα».

Για το μέλλον του:
«Είμαι συγκεντρωμένος στα έξι ματς που απομένουν, για το μέλλον μου θα μιλήσουμε με τη λήξη των υποχρεώσεων μας, πάντως νιώθω χαρούμενος στην ΑΕΚ».