25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Α.ΗΕΝΕΘΛΙΟΥ:Κινδυνεύουμε να μπούμε σε ένα φαύλο κύκλο. Λάθη πάντα θα γίνονται.

Α.ΗΕΝΕΘΛΙΟΥ:Κινδυνεύουμε να μπούμε σε ένα φαύλο κύκλο. Λάθη πάντα θα γίνονται.

By on 4 Απριλίου, 2019 0 12083 Views

Η εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου.

«Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Θέλουμε να κρατήσουμε την καλή εμφάνιση της ομάδας που έδειξε πάθος και ψυχή. Οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το πλάνο και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ» ανέφερε αρχικά.

Για το ότι η ομάδα πέτυχε δεύτερη σερί επιτυχία…

«Κάναμε δύο πολύ καλά παιχνίδια. Η ομάδα είχε καλή απόδοση και αυτά τα στοιχεία είναι θετικά για μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε στα πάνω μας. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι κόντρα στο ΑΠΟΕΛ».

Για τα λάθη της διαιτησίας…

«Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε κάτι. Είναι δουλειά άλλων. Αν μπούμε σε μια τέτοια διαδικασία κινδυνεύουμε να μπούμε σε ένα φαύλο κύκλο. Λάθη πάντα θα γίνονται. Πάντα θα υπάρχουν οι οριακές φάσεις. Θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι στον Χουράδο, θα μπορούσε να δοθεί κόκκινη στον Σακέτι για το πάτημα στον Αβραάμ. Δεν θα πούμε κάτι περισσότερο».

Για τον Τζούνιορ…

«Αναμένουμε σήμερα να δούμε την κατάσταση του».

Για τον Γκαστανιάγα…

«Δεν ήταν κάτι σοβαρό».

Για το ότι διατέθηκαν 1.811 εισιτήρια και τη δήλωση του Αβραάμ ότι αυτό εξευτελίζει το ποδόσφαιρο…

«Όλοι το σχολιάζουμε αυτό. Πρέπει να έχουμε γεμάτες κερκίδες. Θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις που θα φέρουν πίσω τον κόσμο στο γήπεδο. Θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις».