24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΡΑΜΕΤΣΑΝΙ: Θα είναι δύσκολες οι επόμενες εβδομάδες για εμάς. Παίζουμε εναντίον όλων. Κανένα σχόλιο για τον Εφραίμ

ΤΡΑΜΕΤΣΑΝΙ: Θα είναι δύσκολες οι επόμενες εβδομάδες για εμάς. Παίζουμε εναντίον όλων. Κανένα σχόλιο για τον Εφραίμ

By on 3 Απριλίου, 2019 0 4546 Views

Ο Πάολο Τραμετσάνι, ανέφερε στη διάσκεψη τύπου ότι είναι περήφανος για τους παίκτες του. Ρωτήθηκε για το αν νιώθει πίεση στην ομάδα κυνηγώντας δυο στόχους, ενώ απάντησε σε ερώτηση για τους Εφράιμ και Ντε Βινσέντι.

«Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, δείχνουν περήφανοι που φορούν αυτή τη φανέλα. Πιστεύουμε για τη νίκη μέχρι το τέλος. Οι παίκτες μου έκαναν ένα φανταστικό παιχνίδι, φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες. Θα είναι δύσκολες οι επόμενες εβδομάδες για εμάς. Παίζουμε εναντίων όλων», ανέφερε αρχικά.

Νιώθετε πίεση κυνηγώντας δυο στόχους;
«Πιστεύω ότι πρέπει να δεχόμαστε την πίεση. Σε αυτή την ομάδα όποιος και να έρθει πρέπει να είναι ένας δυνατός χαρακτήρας. Δείξαμε ότι μπορούμε να ελέγξουμε ότι μπορεί να συμβεί, το έχουμε αποδείξει μέσα στο γήπεδο. Δεν έχω πίεση, προσπαθώ να βρίσκω την ισορροπία μέσα στην ομάδα, να βρίσκω τους τρόπους για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τον Εφραίμ;
«Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για τον Εφραίμ».

Για τον Ντε Βινσέντι;
«Είμαι θυμωμένος με τον Τόμας, γιατί είναι ένας απίστευτος παίκτης! Έχει μπροστά του 4-5 χρόνια σε κορυφαίο επίπεδο. Είναι απίστευτη η ποιότητα του. Είναι απόλαυση να είμαι προπονητής του. Θα τον βοηθήσω με κάθε τρόπο. Ξέρω τι πέρασε και πέρσι και το πρόβλημα που είχε. Θέλω να τον οδηγήσω στην κορυφή, γιατί του αξίζει για όσα πέρασε και για το πώς δείχνει σε κάθε στιγμή ότι είναι συνδεδεμένος με αυτό τον σύλλογο. Τον αγαπάω και θα τον βοηθάω σε κάθε στιγμή».