Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Δυο νέα μέλη στο ΔΣ της εταιρείας της Ανόρθωσης

3 Απριλίου, 2019
3431 Views
0 Comments
Δυο νέα μέλη στο ΔΣ της εταιρείας της Ανόρθωσης

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια ΛΤΔ ανακοινώνει τον διορισμό των κ.κ. Ανδρέα Ανδρέου και Γιάννου Κωνσταντίνου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας.

Ο κ. Γιάννος Κωνσταντίνου διορίστηκε μετά από εισήγηση του κ. Χρήστου Πουλλαΐδη ενώ ο κ. Ανδρέου κατόπιν εισήγησης του Συλλόγου.

Ο κ. Γιάννος Κωνσταντίνου κατάγεται από την Αμμόχωστο και είναι γιος της παλιάς, μεγάλης δόξας της ομάδας μας Κώστα Κωνσταντίνου (Κώτσιου), ο οποίος υπήρξε για χρόνια αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας ενώ διετέλεσε για πάνω από μια δεκαετία και γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο κ. Κωνσταντίνου σπούδασε Finance στο North London University ενώ είναι επιχειρηματίας ανάπτυξης γης, ιδιοκτήτης της εταιρείας New Dimension.

Ο κ. Ανδρέας Ανδρέου κατάγεται από την κατεχόμενη Ταύρου και την Κώμα του Γιαλού και γεννήθηκε στην Λάρνακα το 1977. Δραστηριοποιείται στον τομέα των επιχειρήσεων και είναι Εκτελεστικός Διευθυντής και Ιδιοκτήτης της εταιρείας Sabbianco Properties. Ο κ. Α. Ανδρέου έχει σπουδάσει Marketing και Διοίκηση Επιχειρήσεων στις ΗΠΑ ενώ είναι και πρόεδρος του νεοσύστατου τμήματος χειροσφαίρισης της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, το οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Β΄ κατηγορία.

Comments are closed.