19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Aναλαμβάνει την ευθύνη αλλά δεν διαβάζει κριτικές ο Τραμετζάνι

By on 31 Μαρτίου, 2019 0 6580 Views

Δείτε τις δηλώσεις του Πάολο Τραμετζάνι μετά την ισοπαλία του ΑΠΟΕΛμε την Ομόνοια…

Αρχικά: “Εξαρτάται το πως θα δεις αυτό τον βαθμό… Οι παίκτες έδωσαν το 100%, τα πάντα, όπως σε κάθε παιχνίδι. Ξέρουμε πολύ καλά την κατάσταση. Δεν μπορείς να κερδίσεις το πρωτάθλημα τον Μάρτη ή τον Απρίλιο και πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του τελευταίου αγώνα. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να σκοράρουμε ένα γκολ για να κερδίσουμε. Μου έδωσαν τα πάντα οι παίκτες. Πήραμε ένα βαθμό. Είμαστε στο +2 τώρα και πρέπει να συνεχίζουμε τον δρόμο μας. Ξέρουμε πολύ καλά πως δεν είναι εύκολο αλλά αποδεχόμαστε αυτό τον βαθμό που παίρνουμε σπίτι και αρχίζουμε ξανά αύριο”.

Το ΑΠΟΕΛ έχει να κερδίσει στο ΓΣΠ από τις 12 Ιανουαρίου και εδώ και δυο μήνες δεν έχει δυο σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Τα προηγούμενα χρόνια δεν γινόταν αυτό. Γιατί γινεται φέτος; “Κάθε σεζόν είναι διαφορετική. Πέρσι ίσως δεν κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα, φέτος το κάναμε. Κάθε παιχνίδι και κάθε σεζόν είναι διαφορετικό. Δεν είναι φυσιολογικό να μην κερδίζουμε στην έδρα μας αλλά δεν είναι και φυσιολογικό να παίζουμε χωρίς τους οργανωμένους και τον κόσμο μας. Αυτό που δεν είναι διαφορετικό είναι το πάθος που βγάζουν κάθε μέρα οι παίκτες. Δίνουν το 100% πάντα. Στο προηγούμενο παιχνίδι χάναμε από τον Απόλλωνα και θα ήμασταν πίσω 5 βαθμούς. Τώρα είμαστε στο +2. Το δεχόμαστε. Δεν είμαστε χαρούμενοι που δεν κερδίσαμε ειδικά αυτό το παιχνίδι αλλά πρέπει να το δεχτούμε… Σήμερα πήραμε ένα βαθμό. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Είναι δύσκολο και το δεχόμαστε γιατί δεν μας αρέσουν τα εύκολα. Αλλά μην αγγίζετε τους παίκτες! Μην αγγίζετε τους παίκτες! Είναι δική μου ευθύνη αν θέλετε κάτι. Μην αγγίζετε τους παίκτες μου για την αντιμετώπιση και το πνεύμα τους γιατί τιμάνε την φανέλα που φοράνε. Μην αγγίζετε τους παίκτες, είναι δική μου ευθύνη”.

Πιστεύετε ότι η κριτική που σας γίνεται από εμάς τους δημοσιογράφους είναι άδικη; “Δεν διαβάζω εφημερίδες, δεν βλέπω τηλεόραση. Πιστέψτε με. Σέβομαι τους πάντες αλλά δεν παρακολουθώ τι γράφετε και τι πιστεύετε για μένα. Είναι κανόνας μου να σέβομαι κάθε άποψη που υπάρχει για μένα. Και τα θετικά και τα αρνητικά αλλά πιστέψτε με δεν ξέρω τι γράφουν οι δημοσιογράφοι”.