20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τρισκόφκι ο τιμωρός! Νίκη της ΑΕΚ .Τραγικό λάθος του Βάλε,χλωμός στην επίθεση ο Απόλλωνας

Τρισκόφκι ο τιμωρός! Νίκη της ΑΕΚ .Τραγικό λάθος του Βάλε,χλωμός στην επίθεση ο Απόλλωνας

By on 30 Μαρτίου, 2019 0 11284 Views

Η ΑΕΚ είχε σε μεγάλη βραδιά τον Ιβάν Τρισκόφσκι, και με δυο δικά του γκολ(6’, 73’), κέρδισε με 2-1 τον Απόλλωνα. Ο «Τρίσκο» που τέθηκε στη διάθεση του Ιδιάκεθ στις τελευταίες δυο προπονήσεις, πήρε τ’ όπλο του και έφτασε τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα, όντας πλέον ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Για τους «γαλάζιους» που δέχθηκαν την δεύτερή τους συνεχόμενη ήττα, σκόραρε ο Παπουλής από την άσπρη βούλα στο 29’.Ο Απόλλωνας παρουσιάστηκε με αδυναμίες στην επίθεση ενώ νωρίς έχασε τον Περέιρα που αποδείχθηκε ανέτοιμος ενώ ο Βάλε έκανε δώρο το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ με τραγικό λάθος αν και προηγουμένος απέτρεψε με αυτοθυσία γκολ στην φάση του 2-1 έκανε μεγάλο λάθος που αξιοποίησε ο Τρισκόφσκι.
H ήττα σε συνδυασμό με την εμφάνιση σκόρπισε απογοήτευση και προβληματισμό στον κόσμο του Απόλλωνα αφού η ομάδα της Λεμεσού για άλλη μια φορά στην τελική ευθεία ,την ώρα που πλησιάζει στο στόχο του τίτλου οπισθωχωρεί δείχνοντας αδυναμίες στην υλοποίηση του στόχου.

6′ ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ. Πολύ καλή εκτέλεση κόρνερ από τον Τζεφρέν, κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι από τον Τρισκόφσκι, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βάλε.

14′ Απίστευτη, διπλή χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Τρισκόφσκι έκανε το σουτ, έδιωξε αρχικά ο Βάλε, όμως στη συνέχεια ακολούθησαν δυο σουτ από Γιάννου και Τρισκόφσκι, με τον Μάρκοβιτς ως από μηχανής θεός να απομακρύνει απάνω στην γραμμή.

28′ Πέναλτι για τον Απόλλωνα. Ο Αντωνιάδης προσπάθησε να ανακόψει την μπαλιά που βγήκε από τα αριστερά, όμως στην προσπάθειά του ανέτρεψε τον Ζοάο Πέδρο που ερχόταν από πίσω, έχοντας καλύτερη θέση. Σωστά δόθηκε η παράβαση από τον Λεόντιο Τράττο.
29′ ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα. Εύστοχος ο Παπουλής από την άσπρη βούλα, έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Τόνιο και στη συνέχεια στα δίχτυα.
35′ Δοκάρι για τον Απόλλωνα. Ο Ζελάγια βρήκε εξαιρετικά τον Σκέμπρι στην πλάτη της άμυνας, έκανε το πλασέ με την μπάλα να βρίσκει το δεξί κάθετο δοκάρι του Τόνιο και να καταλήγει έξω.
48′ Φοβερή ευκαιρία για την ΑΕΚ. Γύρισμα του Φλοριάν, ασταθώς ο Βάλε, ο Τρισκόφσκι προσπάθησε με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, που ήταν κάτω στο έδαφος, να διώχνει σε κόρνερ.
73′ ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ. Τραγικό λάθος του Βάλε, έκανε… δώρο στον Τρισκόφσκι, αφού δεν συγκράτησε την μπάλα και ο επιθετικός των γηπεδούχων πλάσαρε σε κενή εστία.

ΑΕΚ: Τόνιο, Αντωνιάδης(72′ Ακοράν), Καταλά, Μοϊσόφ, Γκονζάλεθ, Χέφελ(21′ Φλοριάν), Σάστε, Λαρένα, Τζεφρέν, Τρισκόφσκι(79′ Τρουγιόλς), Γιάννου

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Ρουσιάς, Ακίνο, Κάσες, Ιωάννου, Γκαρσία

Απόλλωνας: Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Ουεντραόγκο, Βασιλείου(81′ Ψύχας), Μάρκοβιτς, Περέιρα(12′ Σκέμπρι), Σαρντινέρο, Παπουλής, Ζελάγια

Στον πάγκο: Κίσσας, Σελίμοβιτς, Σπόλιαριτς, Βασιλειάδης, Παπαμιχαήλ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λέοντιος Τράττος (Χαράλαμπος Γεωργίου, Ανδρέας Μιχαηλίδης) Νέοφυτος Νεοφύτου (Ανδρέας Ξάνθου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αντωνιάδης, Φλοριάν, Γιάννου, Γκονζάλεθ / Γιούστε, Μάρκοβιτς, Βάλε, Σκέμπρι
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΓΗΠΕΔΟ: «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ»
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 1467