29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κόκκινο από την Ομόνοια στο ΑΠΟΕΛ.Το σταμάτησε με Χ που κρατά ανοικτή την μάχη του τίτλου

Κόκκινο από την Ομόνοια στο ΑΠΟΕΛ.Το σταμάτησε με Χ που κρατά ανοικτή την μάχη του τίτλου

By on 30 Μαρτίου, 2019 0 12665 Views

H Oμόνοια σταμάτησε το ΑΠΟΕΛ υποχρεώνοντας το σε ισοπαλία 1-1 ενώ ήταν ισάξιος αντίπαλος και προσπάθησε και για τη νίκη αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ.
Το ΑΠΟΕΛ γνώριζε ότι ο Απόλλωνας ηττήθηκε και με νίκη θα γινόταν το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο αλλά υστέρησε. Παρόλο που στο 6΄πήρε το προβάδισμα δεν επέβαλε ρυθμό ούτε πίεσε την Ομόνοια.Νωθρό και ασύνδετο δεν ήταν απειλητικό.Μέτριο με τον Τάμαρι στον πάγκο δεν καθάρισε το ματς στο δεύτερο γκολ αφού ο Νατέλ σε μια κλασική ευκαιρία ήταν άστοχος και η Ομόνοια που πάλευε το παιγνίδι προειδοποίησε και τελικά έφθασε στην ισοφάριση δίκαια. Η είσοδος του Τάμαρι έκανε πιεστικό το ΑΠΟΕΛ στο τελευταίο διάστημα αλλά δεν ήρθε το γκολ της νίκης αν και στο 84΄ο Γιάκολις εκτέλεσε άψογα φάουλ αλλά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μεχίας.
Η Ομόνοια είχε θετική εικόνα και τόνωσε το γόητρο της με το Χ ενώ το ΑΠΟΕΛ έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει από τον Απόλλωνα που είναι ο αντίπαλος του στην μάχη του τίτλου. Παραμένει στην κορυφή όμως οι δυο βαθμοί δεν παρέχουν ασφάλεια αλλά ούτε η εικόνα της ομάδας ήταν ικανοποιητική.

8΄ ΓΚΟΛ 1-0 Σέντρα του Γιάκολις, κεφαλιά του Καρλάο από πλεονεκτική θέση στα δίκτυα.

58΄ ΓΚΟΛ 1-1 Μακρινό σουτ του Γκόμες η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα.
84΄ Εκτέλεση φάουλ του Γιάκολις στο οριζόντιο δοκάρι.

ΑΠΟΕΛ (Πάολο Τραμετσάνι): Ρόμο, Βούρος, Μερκής, Καρλάο (74΄ Φακινέτι), Γιάκολις, Καζού, Μοράις, Σόουζα, Ζαχίντ (57΄ Τάμαρι), Νατέλ (89΄ Βιντιγκάλ), Μπέζιακ

Στον πάγκο: Βάτερμαν, Αρτυματάς, Εφραίμ, Ντε Βινσέντι, Αλωνεύτης, Μπάλογκ

ΟΜΟΝΟΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Μεχίας, Μότα, Βύντρα, Κούσουλος, Μανρίκε (90΄+1 Γκαφούρ), Σοάρες, Γκόμες, Ατζαγκούν, Μαυρίας (81΄ Νταρμπισάιαρ), Κολοβός (70΄ Τζιωνής), Ραμίρεζ

Στον πάγκο: Παναγή, Αντωνίου, Λοέ, Μόντες, Χαραλάμπους

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιάννης Αναστασίου (Πέτρος Πέτρου, Νίκος Εγγλέζου) Κώστας Ψευδιώτης (Μιχάλης Ιωάννου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βύντρα, Μεχίας

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ

ΘΕΑΤΕΣ: 3.763 (423 της Ομόνοιας)