Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Τάμαρι ή Ματ; Προβλέψτε στην BET ON ALFA τους σκόρερ του ντέρμπι «αιωνίων»

29 Μαρτίου, 2019
236 Views
0 Comments
Τάμαρι ή Ματ; Προβλέψτε στην BET ON ALFA τους σκόρερ του ντέρμπι «αιωνίων»

Επιπλέον στοιχηματικές επιλογές από τις συνηθισμένες, προσφέρει η BET ON ALFA για το ντέρμπι «αιωνίων», ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια, που είναι προγραμματισμένο να γίνει το Σάββατο στις 19:00 στο ΓΣΠ.
Μπορείτε να ποντάρετε στην BET ON ALFA και για άλλες πολλές επιλογές, πέραν από τις κύριες αγορές. Συγκεκριμένα προσφέρονται αποδόσεις για τον ποδοσφαιριστή που θα πετύχει το πρώτο γκολ του ντέρμπι, με τον Νούνο Μοράις του ΑΠΟΕΛ να έχει απόδοση 2.90, ενώ από πλευράς Ομόνοιας, ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ προσφέρεται σε απόδοση 4.00 για να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. Αν πιστεύετε ότι ο Μούσα Τάμαρι θα σκοράρει πρώτος στο ντέρμπι η απόδοση είναι 4.50, ενώ στο 12 προσφέρεται ο Ζόρντι Γκόμες για να πετύχει το πρώτο γκολ του ντέρμπι. Αν πιστεύετε ότι το ντέρμπι «αιωνίων» θα έχει αποβολή, η απόδοση είναι 3.20.
Όσον αφορά τον τρόπο επίτευξης του πρώτου γκολ του ντέρμπι, ισχύουν οι εξής αποδόσεις:
ΣΟΥΤ: 1.50, ΚΕΦΑΛΙΑ: 5.00, ΠΕΝΑΛΤΙ: 8.00, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ: 15.00, ΑΥΤΟΓΚΟΛ: 26.00, NO GOAL: 11.50.
Μπορείτε να δείτε online όλες τις αποδόσεις του ντέρμπι «αιωνίων» στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.
*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments are closed.