25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Φιλικούς αγώνες στην Αρμενία για προετοιμασία θα δώσει η Εθνική Νέων

Φιλικούς αγώνες στην Αρμενία για προετοιμασία θα δώσει η Εθνική Νέων

By on 28 Μαρτίου, 2019 0 632 Views

Μετά τη συμμετοχή στον Elite round αρχίζει ο νέος κύκλος προετοιμασίας για τη συγκρότηση της ομάδας που θα λάβει μέρος στην επόμενη προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19.

Η Εθνική Νέων ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην Πορτογαλία και το θετικό είναι πως επτά ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην αποστολή θα αποτελέσουν τη βάση στην προσπάθεια για συγκρότηση της νέας ομάδας.

Σάββας Νικολάου, Θωμάς Νικολάου, Έκτορ Κυπριανού, Ραφαήλ Μάμας, Μαρίνος Τζιωνής, Δανιήλ Παρούτης και Δημήτρης Ράσπας συνεχίζουν τη θητεία τους. Οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στην αποστολή για τον Elite round, ηλικιακά δεν έχουν πλέον δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Νέων.

Η νέα προσπάθεια θα αρχίσει με διπλό φιλικό στην Αρμενία (9 και 11 Απριλίου) και αρχές Μαϊου (7 και 9) θα ακολουθήσει νεο διπλό φιλικό με τη Βουλγαρία στην Κύπρο.

Στην επόμενη προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Κύπρος κληρώθηκε στον έκτο όμιλο μαζι με την Ιταλία, τη Σλοβακία και τη Μάλτα και όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Ιταλία μεταξύ 13-19 Νοεμβρίου 2019.