26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ:Θέλουμε να σταματήσουμε ένα αρνητικό σερί…

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ:Θέλουμε να σταματήσουμε ένα αρνητικό σερί…

By on 28 Μαρτίου, 2019 0 3293 Views

Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ μίλησε στην κάμερα της Ομόνοιας ο προπονητής των πρασίνων Γιάννης Αναστασίου.

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα στο ντέρμπι;
«Σημαντική θα είναι η τακτική πειθαρχία. Στο προηγούμενο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ ακλουθήσαμε το πλάνο και πήραμε προβάδισμα και μετά λόγω τραυματισμών αποσυντονιστήκαμε. Είναι σημαντικό αυτοί που θα ξεκινήσουν και αυτοί που θα μπουν να εφαρμόσουν το πλάνο στπ μέγιστο. Όλο αυτό σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα».

Πόσο σημαντική είναι μια νίκη σε ένα ντέρμπι αιωνίων;
«Πάντα είναι σημαντική η νίκης ένα ντέρμπι αλλά η παράδοση δεν βοηθά την ομάδα μας και θα είναι σημαντικό για τον κόσμο και για τους παίκτες να μείνουν στην ιστορία που σταμάτησαν ένα αρνητικό σερί, αυτό θέλουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για τον κόσμο των δύο ομάδων…
«Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στους φιλάθλους μας είναι ότι θα προσπαθήσουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Η εικόνα μας στους τελευταίους μήνες δείχνει ότι δεν έχουμε παρατήσει παιχνίδι, ότι προσπαθούμε σε όλα τα ματς και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και με το ΑΠΟΕΛ».

Πως δουλέψατε στην διακοπή, είστε ευχαριστημένος;
«Ήταν καλό γιατί κάποια παιδιά πήγαν στις Εθνικές και είναι σημαντικό για το πρεστίζ και το κύρος της ομάδας. Είχαμε πέντε διεθνείς. Θάλαμε να αποφορτίσουμε κάποιους παίκτες και να δώσουμε την ευκαιρία σε κάποιους άλλους. Κάναμε και το φιλικό για να δούμε και σε τι κατάσταση βρίσκονται οι νεαροί παίκτες μας σε παιχνίδι με ομάδα α΄ κατηγορίας όπως η Ένωση. Δώσαμε έμφαση σε τακτικά κομμάτια, δούλεψαν όλοι καλά και είμαστε ικανοποιημένοι».

Αυτά τα παιχνίδια αποτελούν κριτήριο και για τη νέα χρονιά;
«Ξεκινώντας στα πλέι οφ ο στόχος ήταν να χτίσουμε μια ταυτότητα και ένα χαρακτήρα, να έχουμε νοοτροπία ότι σε κάθε παιχνίδι πρέπει να μπαίνουμε για το καλύτερο δυνατό. Για εμάς την δεδομένη στιγμή είναι σημαντικό τα παιδιά και όλοι όσοι βρίσκονται στην ομάδα να έχουν ένα πράγμα στο μυαλό τους ότι στόχος μας είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδια, να έχουμε νοοτροπία νικητή και αυτό να είναι σαν βάση για τη νέα χρονιά».