28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Εθνική Νέων Futsal – Αζερμπαϊτζάν απόψε στις 20:45 στη Σλοβενία

Εθνική Νέων Futsal – Αζερμπαϊτζάν απόψε στις 20:45 στη Σλοβενία

By on 27 Μαρτίου, 2019 0 599 Views

Το Αζερμπαϊτζάν είναι ο πρώτος αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας Νέων Futsal U19 στο 2ο όμιλο του Main Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της UEFA. Ο αγώνας θα γίνει στις 20:45 (ώρα Κύπρου) στο Sports Hall Podcetrtek στην ομώνυμη πόλη της Σλοβενίας.

Ο αγώνας με το Αζερμπαϊτζάν είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας και ενδεχομένως και καθοριστικός. Από την στιγμή που προκρίνεται μόνο μια ομάδα από τον όμιλο, ένα καλό ξεκίνημα θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ανάλογη συνέχεια. Βάσει της κατάταξης της UEFA, το Αζερμπαϊτζάν είναι η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου. Στον όμιλο μας, συμμετέχουν επίσης η Σλοβενία και η Ολλανδία.

Προερχόμενη από τρεις νίκες επί Σουηδίας, Κοσσόβου και Σαν Μαρίνο στην προκριματική φάση και με πολύ καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα στα φιλικά που προηγήθηκαν, η Εθνική μας ομάδα Νέων Futsal έδειξε ότι μπορεί να προχωρήσει ακόμη πιο μακριά στη διοργάνωση. Όμως, το έργο της δεν θα είναι καθόλου εύκολο απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους που έχουν τις δικές τους φιλοδοξίες.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Ομοσπονδιακού προπονητή Χρυσόστομου Χρυσοστόμου αφού η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς οποιαδήποτε προβλήματα.

Στην αποστολή της ομάδας μας βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Αλέξης Τσίτσος, Βασίλης Παπαδόπουλος, Σάββας Πογιατζής, Χάρης Κουλλουπά, Ηλίας Κυπρή, Θεόδωρος Παπαπαναγιώτου, Κυριάκος Οικονομίδης, Σταύρος Τσαμπαλάς, Γεώργιος Ηλιάδης, Δημήτρης Αγγελής, Μάμας Λοϊζου και Τάχα Ελ Κέμπε

Πριν από τον αγώνα της Κύπρου με το Αζερμπαϊτζάν θα γίνει ο αγώνας της Σλοβενίας με την Ολλανδία.

Πρόγραμμα αγώνων

Τετάρτη, 27 Μαρτίου
18:30 Σλοβενία – Ολλανδία
20:45: Αζερμπαϊτζάν – Κύπρος.

Πέμπτη, 28 Μαρτίου
17:30 Αζερμπαϊτζάν – Ολλανδία
19:45:Σλοβενία – Κύπρος.

Σάββατο, 30 Μαρτίου
16:30 Κύπρος – Ολλανδία
19:00 Αζερμπαϊτζάν – Σλοβενία