30 Μαρτίου, 2024
  • 30 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ανόρθωση έστειλε την πρόταση της στην Όρενμπουργκ για τον Ντούρις

Η Ανόρθωση έστειλε την πρόταση της στην Όρενμπουργκ για τον Ντούρις

By on 26 Μαρτίου, 2019 0 4523 Views

Την πρόταση της προς τους Ρώσους της Όρενμπουργκ για διακανονισμό κατέθεσε η Ανόρθωση, όπως ανάφερε στο πλαίσιο των ραδιοφωνικών του δηλώσεων ο πρόεδρος της εταιρείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας.

Συγκεκριμένα για τα τεκταινόμενα στο θέμα με τους Ρώσους ανάφερε:

«Παίρνω δύναμή από τους αγνούς Ανορθωσιάτες και θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Το θέμα με τον Ντούρις το γνωρίζαμε. Είμαστε σε διαβουλεύσεις απευθείας με την Όρεμπουργκ. Τους έχουμε στείλει την πρόταση μας για να διευθετηθεί το θέμα και περιμένουμε απάντηση της. Η ρωσική ομάδα έχει ήδη κάνει προσφυγή. Έχουμε απαντήσει στο δικαστήριο για το λόγο που καθυστερήσαμε στη πληρωμή και πιστεύω θα βρεθεί σωστή λύση πριν βγει απόφαση στο δικαστήριο. Προσωπικά μιλώ εγώ με την Όρενμπουργκ. Θεωρούμε ότι πρέπει να πάρουμε τα θέματα στα χέρια μας εμείς για να βρεθεί λύση. Έχουμε στείλει εδώ και δυο μέρες την πρόταση μας στην Όρενμπουργκ. Δεν έχει πληρωθεί καθόλου η ρωσική ομάδα για το θέμα Ντούρις. Δεν θα μιλήσω για το παρελθόν, μόνο για το τι μπορούμε εμείς να κάνουμε τώρα. Πρέπει να ρωτήσετε τα άτομα που ήταν στο Δ.Σ. της προηγούμενης διοίκηση για το τι συνέβη».
Σύμφωνα με πληροφορίες ένα ποσό της τάξης των 300 χιλιάδων στην Όρενμπουργκ για αρχή και άμεσα είναι διατεθειμένη να δώσει η Ανόρθωση,προκειμένου να βρεθεί εξωδικαστική λύση στο θέμα με τους Ρώσους.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η απάντηση από τους Ρώσους.