19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ραν Μπεν Σιμόν:Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε

Ραν Μπεν Σιμόν:Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε

By on 25 Μαρτίου, 2019 0 529 Views

Ο προπονητής της Εθνικής μας Ραν Μπεν Σιμόν, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με το Βέλγιο, παραδέχτηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου, στάθηκε στην καλή προσπάθεια της ομάδας μας στο δεύτερο ημίχρονο, στη μαζική παρουσία των φιλάθλων και έστειλε το μήνυμα πως η προσπάθεια θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της διοργάνωσης.

“Ίσως στο πρώτο ημίχρονο να σεβαστήκαμε τον αντίπαλο λίγο περισσότερο από ότι έπρεπε. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε πιο αποφασιστικά, παίξαμε με περισσότερο θάρρος και κάναμε κάποια καλά πράγματα στο γήπεδο. Χάσαμε από ένα ανώτερο αντίπαλο, όμως έχουμε κάποια θετικά πράγματα να κρατήσουμε από τον αγώνα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε μαζικά και ελπίζουμε, με την απόδοση μας στο δεύτερο ημίχρονο να δώσαμε κάτι θετικό στον κόσμο απο τον αγώνα.

Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας στους αγώνες του καλοκαιριού διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό από όλους τους αγώνες. Εμπιστεύομαι πάρα πολύ τη νέα γενιά ποδοσφαιριστών και θα πάρουν και άλλοι τις ευκαιρίες τους. Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου και θεωρώ ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι σε αυτή τη διοργάνωση”.