ΔΙΕΘΝΗ
Like

Στην Βοσνία για τη νίκη η Εθνική Ελλάδας

25 Μαρτίου, 2019
425 Views
0 Comments
Στην Βοσνία για τη νίκη η Εθνική Ελλάδας

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μιλώντας για την αναμέτρηση της Τρίτης με την Βοσνία, ξεκαθάρισε πως η Ελλάδα θα παίξει στη Ζένιτσα για το «διπλό» κι ανέφερε πως είναι ύψιστη τιμή για τον ίδιο και τους Έλληνες προπονητές να είναι στην Εθνική ομάδα.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είπε στην συνέντευξη τύπου για:

 
Το ποιο θα είναι το καλό αποτέλεσμα:Εμείς σε κάθε ματς εντός ή εκτός έχουμε στόχο τη νίκη.

 

Το ότι μετά από καιρό είναι Έλληνας τεχνικός στον πάγκο: Εκείνο που νιώθω είναι πολύ μεγάλη ευθύνη. Μετά από πολλά χρόνια είναι ένας Έλληνας είναι στο τιμόνι της Εθνικής. Η ευθύνη είναι πολύ μεγάλη. Εάν επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης θα έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς.

 

Τη Βοσνία και το εάν είναι μες στις ομάδες που διεκδικούν τις 2 πρώτες θέσεις: Είναι μέσα στους διεκδικητές. Έχει μία πληθώρα καλών παικτών. Γι’ αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς το αυριανό ματς.

 

Τον Ντουρμισάι: Έχουμε περιθώριο μέχρι το βράδυ και εάν πάρουμε το ΟΚ απο UEFA / FIFA όλα θα δρομολογηθούν για να είναι στην ομάδα. Εμείς έχουμε κάνει ότι έπρεπε.

 

Τον στόχο της ομάδας του: Απάντησα για το θέμα αυτό. Απάντησα προηγουμένως. Είπα ότι ήρθαμε να παίξουμε για τη νίκη. Όχι μόνο σε αυτό το ματς. Σε όλα. Αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας.

 

Την 25η Μαρτίου και τον Πιάνιτς: Χρόνια πολλά σε όλους εσάς. Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες στην γη. Είναι μία διπλή γιορτή. Γιορτάζει και η Παναγιά μας και ελπίζω να σκεπάζει τους Έλληνες και να βοηθήσει και τα παιδιά μας αύριο αλλά και για την πρόκριση. Κοιτάξτε εγώ δεν στέκομαι σε πρόσωπα. Γενικά κοιτάζω τις ομάδες που αντιμετωπίζουμε. Πρέπει να την δούμε συνολικά τη Βοσνία.

 

Το σχήμα και εάν θα έχει τρεις επιθετικούς: Πρέπει να πω το εξής. Πιστεύω ότι θα παίζεται μέχρι τελευταία αγωνιστική. Αυτή είναι η σκέψη η δική μου. Όλα τα ματς είναι πολύ κρίσιμα. Όλα τα ματς είναι τρεις πόντοι. Δεν σημαίνει ότι εάν έχουμε ένα άσχημο αποτέλεσμα θα έχουν τελειώσει όλα. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Το αποτέλεσμα άλλος το αποφασίζει. Ο Θεός. Άλλη φορά είσαι καλός και χάνεις. Άλλη φορά είσαι κακός και κερδίζεις. Έχει σημασία το πως θα σταθούμε εμείς.

 

Την 11άδα και τον Σωκράτη: Με τον Σωκράτη θα περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή. Έχει βελτίωση. Περιμένω για αύριο το ΟΚ. Όσον αφορά στο ποιοι θα παίξουν. Καλά κάνετε και ρωτάτε αλλά δεν το γνωρίζω.

 

Comments are closed.