Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Την Τρίτη με την Τουρκία η Εθνική Νέων

24 Μαρτίου, 2019
467 Views
0 Comments
Την Τρίτη με την Τουρκία η Εθνική Νέων

Ο απολογισμός στις δύο πρώτες αγωνιστικές στον έκτο όμιλο για τον Elite round που φιλοξενείται στην Πορτογαλία, δυστυχώς κατέγραψε ισάριθμες ήττες για την Εθνική μας ομάδα των Νέων.

Το καλό ξεκίνημα στον αγώνα του Σαββάτου με τη Σκοτία δεν προδίκαζε ήττα με 4-0 και η ομάδα μας θα επιδιώξει πλέον το βαθμολογικό κέρδος στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο την Τουρκία, που γνώρισε επίσης ισάριθμες ήττες.

Ο βαθμός δυσκολίας στην αποστολή εναντίον της πολύ καλής Σκοτίας, έγινε ακόμη δυσκολότερος όταν από το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου μείναμε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Μάμα. Συνεπακόλουθο να περιοριστούμε σε παθητικό ρόλο και ο δείκτης του σκορ να φτάσει στο 4-0.

Σε ένα δύσκολο όμιλο με τρεις αγώνες σε επτά ημέρες, το κίνητρο για βαθμολογικό κέρδος εξακολουθεί να υπάρχει και από σήμερα αρχίζει ο κύκλος της προετοιμασίας ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής.

Σε ολόκληρη τη διαδρομή της προετοιμασίας της με τους διεθνείς φιλικούς αγώνες η Εθνική μας είχε κατά γενική ομολογία πολύ καλές παρουσίες και με καλό πρόσωπο στο φινάλε της ερχόμενης Τρίτης, θα μπορέσει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα.

Μετά και την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής Σκοτία και Πορτογαλία βρίσκονται στους έξι βαθμούς και θα διεκδικήσουν το εισιτήριο της πρόκρισης για την τελική φάση στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Το σκηνικό στον όμιλο μας

1η αγωνιστική
Πορτογαλία – Κύπρος…3-0 (53’, 68’, 77’ Νέτο)
Σκοτία – Τουρκία…3-1 (7’ Rudden Zak, 52’ Deas Robbie, 87’ Burroughs Jack Stephen / 45’ αυτογκόλ Houston Jordan)

2η αγωνιστική
Σκοτία – Κύπρος…4-0 (13′, 53′, 61′ Rudden, 30′ Μίντλεντον)
Πορτογαλία – Τουρκία…3-0 (67′ Empalo, 90′ Ramos, 90+3 Tavares)

3η αγωνιστική (26/3)
Πορτογαλία – Σκοτία
Κύπρος – Τουρκία

Comments are closed.