28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Χάλια…η επιστροφή του Μέσι στην Εθνική Αργεντινής(βίντεο)

Χάλια…η επιστροφή του Μέσι στην Εθνική Αργεντινής(βίντεο)

By on 23 Μαρτίου, 2019 0 429 Views

Η επιστροφή του Λέο Μέσι στην Εθνική Αργεντινή δεν απέτρεψε τη βαριά ήττα με 1-3 από τη Βενεζουέλα σε φιλικό παιχνίδι στο Wanda Metropolitano.

Είχαν περάσει 256 ημέρες από την τελευταία του εμφάνιση με τη «μπιανκοσελέστε» φανέλα στην 11αδα, εντούτοις ουδείς μπόρεσε να το χαρεί ή να ευχαριστηθεί μια παράσταση του super-star της Μπαρτσελόνα με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Η Εθνική Αργεντινής γνώρισε βαριά ήττα σε φιλικό από τη Βενεζουέλα με 1-3 επί ισπανικού εδάφους και προβλημάτισε ξανά τους κατά τόπους πιστούς της.

Μόλις στο 6′ ο Ροντόν άνοιξε το σκορ για τη «vinotinto», ενώ στο 44′ ο Μουρίγιο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2. Στο 46′ ο Σκαλόνι προχώρησε σε τρεις αλλαγές, περνώντας στη θέση των Μερκάδο, Λισάντρο Μαρτίνες και Γκονζάλο Μαρτίνες τους Κάνεμαν, Μπλάνκο και Σουάρες, ελπίζοντας να δει αντίδραση από την ομάδα του. Αυτή ήρθε με γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 59′, ωστόσο το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον Ζόζεφ Μαρτίνες με πέναλτι στο 75′, με τους Αργεντινούς να φεύγουν απογοητευμένοι για ακόμη μια φορά από το γήπεδο.

* Ο Μέσι απουσίασε από την αρχική σύνθεση της Εθνικής του για 256 μέρες, το μεγαλύτερο διάστημα που έχει λείψει ποτέ από την ημέρα που ξεκίνησε να παίζει για την Αργεντινή.