26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Γρήγορα και εύκολα πεντάρα η Εθνική μας

By on 21 Μαρτίου, 2019 0 518 Views

Όπως αναμενόταν μπήκε με το δεξί στον 9ο προκριματικό όμιλο για το Euro 2020 η Εθνική μας ομάδα των ανδρών η οποία επικράτησε 5-0 του Σαν Μαρίνο στο ΓΣΠ και ετοιμάζεται για την μεγάλη «μάχη» κόντρα στο νούμερο «1» της παγκόσμιας κατάταξης Βέλγιο την ερχόμενη Κυριακή.
Πέραν 19 λεπτά για να ανοίξει το σκορ η ομάδα μας και το έκανε με πέναλτι του Πιέρου Σωτηρίου. Λίγο αργότερα στο 23΄ με δεύτερο πέναλτι ο Πιέρος έκανε το 2-0 και όλα άρχισαν σιγά, σιγά να παίρνουν τον δρόμο τους. Ο Κούσουλος στο 26΄ πέτυχε ιστορικό γκολ, το πρώτου του με την Εθνική ανδρών, ενώ το 4-0 ήρθε με γκολάρα του ΕΦραίμ στο 31΄. Τέσσερα γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη ο Λαίφης με κεφαλιά στο 56΄ μετά από κόρνερ του Άντονι Γεωργίου διαμόρφωσε το τελικό 5-0 και αφιέρωσε το γκολ στη μνήμη του θείου του Χρίστου ο οποίους «έφυγε» τον περασμένο Νοέμβριο.

ΚΥΠΡΟΣ: Παναγή, Ιωάννου, Δημητρίου (65΄ Μερκής), Κούσουλος, Λαίφης, Αρτυματάς, Άντονι Γεωργίου, Εφραίμ, Παπουλής (53΄ Σπόλιαριτς), Μυτίδης, Σωτηρίου (27΄ Μακρής).

ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ: Μπενετετίνι, Παλάτσι, Σιμοντσίνι, Νάνι (46΄ Βιταιόλι), Μουλαρόνι, Γιάρντι (74΄ Λουναντέι), Μπατιστίνι, Σέβολι, Ρινάλντι (46΄ Χιρς), Μπεράρτι, Κολινούτσι

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σιμοντσίνι, Ε.Κολινούτσι, Παλάτσι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιούρι Φίσερ (Εσθονός)
ΒΟΗΘΟΙ: Σίλβερ Κόιβ (Εσθονός), Άρον Χάρσιγκ (Εσθονός)
ΤΕΤΑΡΤΟΣ: Κρίστο Τόχβερ (Εσθονός)