28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΒΟΛΕΪ
  • Φιέστα τίτλου απόψε για την γυναικεία ομάδα πετόσφαιρας της Ανόρθωσης

Φιέστα τίτλου απόψε για την γυναικεία ομάδα πετόσφαιρας της Ανόρθωσης

By on 19 Μαρτίου, 2019 0 2666 Views

Η ώρα της στέψης έφτασε! Απόψε, Τρίτη 19 Μαρτίου, η ώρα 7:00μ.μ. στο Αθλητικό Κέντρο της Ανόρθωσης στη Λευκωσία (πρώην ΑΤΙ), η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ανόρθωσης υποδέχεται τον Απόλλωνα για την τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος 2018-19. Αμέσως μετά τον αγώνα, σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, θα διοργανωθεί η φιέστα των πρωταθλητριών 2019 με την απονομή των μεταλλίων και των επάθλων.

Μια εορταστική εκδήλωση, στην οποία θα συμμετάσχουν όλα τα μέλη της ανορθωσιάτικης οικογένειας και όλα τα υπόλοιπα αθλητικά τμήματα του συλλόγου (ποδόσφαιρο, βόλεϊ ανδρών, μπάσκετ, φούτσαλ, χάντμπολ). Στη φιέστα δεν είναι απαραίτητη η επίδειξη κάρτας φιλάθλου, γι’ αυτό και καλούνται όλοι οι φίλοι της Ανόρθωσης να δώσουν μαζικά το παρών τους και να χειροκροτήσουν θερμά τις Πρωταθλήτριες Βόλεϊ Γυναικών 2019.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ανόρθωσης κατακτά τον τίτλο για δεύτερη σερί σεζόν και κατά γενική ομολογία είναι το πιο πετυχημένο τμήμα του Συλλόγου τα τελευταία χρόνια. Οι φίλοι της «Κυρίας» που θα βρεθούν στο Γήπεδο θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ξεχωριστές στιγμές συγκίνησης με οπτικοακουστικό υλικό και με τη συμμετοχή των αθλητριών που χάρισαν στην ομάδα, από το 1987 μέχρι σήμερα, 21 συνολικά παγκύπριους τίτλους. Το παρελθόν θα συναντήσει το παρόν και το μέλλον της Ανόρθωσης, θα τιμηθούν προσωπικότητες και εταιρείες που βοηθούν τα μέγιστα το τμήμα του γυναικείου βόλεϊ, ενώ αναμένεται να αποθεωθούν και οι μεγάλες πρωταγωνίστριες της τρέχουσας περιόδου μαζί με τους προπονητές τους.

Ραντεβού λοιπόν, στο Αθλητικό μας Κέντρο στη Λευκωσία (πρώην ΑΤΙ), στις 7:00μ.