28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΒΟΛΕΪ
  • Η Ανόρθωση σήκωσε το 7ο τρόπαιο του πρωταθλήματος πετόσφαιρας γυναικών(φωτογραφίες)

Η Ανόρθωση σήκωσε το 7ο τρόπαιο του πρωταθλήματος πετόσφαιρας γυναικών(φωτογραφίες)

By on 19 Μαρτίου, 2019 0 2277 Views

Στον «ουρανό» του Αθλητικού Κέντρου Ανορθώσεως σήκωσε η Ανόρθωση το 7ο τρόπαιο του πρωταθλήματος και δεύτερο συνεχόμενο την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019. Στην 20η και τελευταία αγωνιστική κέρδισε τον Απόλλωνα με 3-0 και συγκέντρωσε 53 βαθμούς. Ο Απόλλων πάλεψε τα έδωσε όλα, αλλά έχασε το έκτο παιχνίδι στη δεύτερη φάση.

Στο πρώτο σετ η Ανόρθωση κέρδισε 25-08 με την Ανόρθωση να προηγείται 06-02, 10-03 και 20-08 για να κερδίζει το σετ 25-08 και να γράφει το 1-0 σετ.

Στο δεύτερο σετ ο Απόλλωνας ξεκίνησε καλά και στα αρχικά στάδια το σκορ ήταν ισόπαλο 04-04. Η «Μεγάλη Κυρία» μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα ανέβασε στροφές και ξέφυγε 19-13 για να κερδίσει 25-18 γράφοντας το 2-0 σετ.

Οι παίκτριες του Μπόσκοβιτς έλεγξαν πλήρως και το τρίτο σετ και αφού προηγήθηκαν 16-11 κέρδισαν με 25-17 και τον αγώνα «φιέστα» με 3-0 σετ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ(ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Σταυρινίδου, Κακουρή, Κιγιάκοβα, Ριαλά,Χαραλάμπους, Καετάνο – Λίμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές: Χριστοδούλου, Σιακίδου, Βασιλείου, Αγγελίδη.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Μ. ΠΑΝΑΓΙΔΗΣ): Λεωνίδου, Ι. Σιμανόφσκι,Μιχαήλ, Μανίταρου, Ιωαννίδου,Δ. Σιμανόφσκι – Λίμπερο: Αραούζου. – Αλλαγές: Ν. Σιμανόφσκι, Χριστοφόρου.

Ο αγώνας έγινε σε γιορτινή ατμόσφαιρα αφού οι φίλοι της «Κυρίας» γέμισαν το κλειστό. Την εορταστική εκδήλωση συντόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Σάββας Πηλακούτας. Το τελετουργικό άρχισε με σύντομους χαιρετισμούς από τον πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη, τον πρόεδρο του Σωματείου Λοϊζο Λοϊζου και τον πρόεδρο του Τμήματος Πετόσφαιρας Αδάμο Μοντάνιο.

Η φιέστα τίτλου άρχισε με προβολή βίντεο και παρουσίαση πρώην πετοσφαιριστριών της Ανόρθωσης με τα τρόπαια που κατέκτησαν. Ακολούθως, έγιναν οι απονομές μεταλλίων στις πρωταθλήτριες και η απονομή του τροπαίου.

Αυτοί έκαναν τις απονομές
Τις απονομές έκαναν οι: Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης. Αντιπρόεδρος της CEV Μάρις Στεκάλις (Λετονία). Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ Δημήτρης Αλετράρης. Δήμαρχος Αγλαντζιάς: Χαράλαμπος Πετρίδης. Εκ μέρους της ΚΟΠΕ στις απονομές ήταν οι: Α Αντιπρόεδρος Δρ Κώστας Κωνσταντίνου και Γενικός Γραμματέας Δρας Γιάννος Προκοπίου.