18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024

Οριστική διακοπή στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

By on 17 Μαρτίου, 2019 0 488 Views

Το ντέρμπι «αιωνίων» οδηγήθηκε οριστικά στη διακοπή, από την εισβολή των οπαδών στο γήπεδο. Το χρονικό των επεισοδίων και ο κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό!

Nτέρμπι αιωνίων, με μεγάλο νικητή τη βία. Το… κλίμα στράβωσε από νωρίς, όταν λίγα λεπτά μετά τη σέντρα έγινε το πρώτο «ντου» οπαδών. Οι χούλιγκανς μπήκαν στο ταρτάν και έφτασαν μέχρι τον πάγκο των φροντιστών, έχοντας στο στόχαστρο έναν από τους συνοδούς της ομάδας ασφαλείας.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός κατήγγειλε ότι ένας εξ’ αυτών κρατούσε μαχαίρι. Το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου δέκα λεπτά, μέχρι να απομακρυνθούν οι οπαδοί και να ξεκινήσει ξανά. Στο ημίχρονο, υπήρξε ένταση με τους παίκτες του Ολυμπιακού που έφευγαν από την φυσούνα, καθώς και φραστικό επεισόδιο μεταξύ του υπεύθυνου επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά και μερικών οπαδών.

Στην ανάπαυλα οι οργανωμένοι έκαψαν πανό, αλλά στη συνέχεια το κλίμα άλλαξε με τη βράβευση του Σισέ, Όμως αφού ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με κεφαλιά του Γκερέρο και στη συνέχεια η κατάσταση αγρίεψε ξανά. Έξω από τη θύρα των οργανωμένων υπήρξε ένταση, έγινε χρήση χημικών και έπεσαν μολότοφ, με ένα σημαντικό μέρος του κόσμου να αναζητά τρόπο για να αλλάξει θέση. Κάποιοι, είχαν ήδη αποχωρήσει, όπως ο Σισέ και ο Νικ Καλάθης, που έδωσε με τη σειρά του το παρών στο γήπεδο και αποθεώθηκε. Στη συνέχεια, οπαδοί εισέβαλαν ξανά στο γήπεδο και το ματς διεκόπη οριστικά. Διαβάστε τι ισχύει με το νόμο Βασιλειάδη σε περίπτωση σύλληψης, καθώς και για τον κίνδυνο τιμωρίας για τον Παναθηναϊκό.

Λίγο πριν ο διαιτητής ανακοινώσει την οριστική διακοπή, ο Κώστας Καραπαπάς έστειλε φιλάκια στις κερκίδες, ενώ η ένταση μεταφέρθηκε και εκτός γηπέδου, με χούλιγκανς να πετούν μολότοφ σε κλούβα των ματ