19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με εξάρα πάρτι κορυφής με οικοδεσπότη τον Χάμες Ροντρίγκες

Με εξάρα πάρτι κορυφής με οικοδεσπότη τον Χάμες Ροντρίγκες

By on 17 Μαρτίου, 2019 0 462 Views

Η Μπάγερν Μονάχου ισοπέδωσε με 6-0 την Μάιντς για την 26η αγωνιστική της Bundesliga και έπιασε ξανά στην κορυφή την Ντόρτμουντ οκτώ αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Χρειαζόταν μία εμφατική νίκη για να ξεσπάσει μετά τον αποκλεισμό στο Champions League και να διασκεδάσει εν μέρει τις εντυπώσεις από την ήττα με 3-1 από την Λίβερπουλ μεσοβδόμαδα και την βρήκε η Μπάγερν Μονάχου το βράδυ της Κυριακής.

Θύμα των πρωταθλητών Γερμανίας την τελευταία εξαετία ήταν η Μάιντς, με τους παίκτες του Νίκο Κόβατς να μπαίνουν με το μαχαίρι στα δόντια από το πρώτο δευτερόλεπτο και με τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο να φτάνουν στο θριαμβευτικό 6-0 που τους έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Ντόρτμουντ.

Αναμφίβολα, μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Βαυαρούς ήταν ο Χάμες Ροντρίγκες που σημείωσε τρία τέρματα μέσα σε 23 αγωνιστικά λεπτά (33′, 51′, 55′), με τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό να πετυχαίνει μάλιστα το πρώτο του χατ-τρικ με τη φανέλα της Μπάγερν και το πρώτο του μετά το 2011 όπου είχε σκοράρει τρία τέρματα ως παίκτης της Πόρτο απέναντι στην Βιτόρια Γκιμαράες.

Αυτή ήταν η έβδομη διαδοχική νίκη στην Bundesliga για την Μπάγερν, με το κερασάκι στην τούρτα να το βάζει στο 70′ ο Ντέιβις, που έγινε ο πρώτος παίκτης γεννημένος το 2000 που βρίσκει δίχτυα για λογαριασμό της ομάδας του Μονάχου.