25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Και στο τέλος κερδίζει το ΑΠΟΕΛ!Όταν αφηνίασε ο Τάμαρι χάθηκε ο Απόλλωνας

Και στο τέλος κερδίζει το ΑΠΟΕΛ!Όταν αφηνίασε ο Τάμαρι χάθηκε ο Απόλλωνας

By on 17 Μαρτίου, 2019 0 6701 Views


Στο ίδιο έργο θεατές…Ο Απόλλωνας προηγήθηκε για άλλη μια φορά αλλά το ΑΠΟΕΛ αντέδρασε σαν θρύλος και έκανε την ανατροπή 1-3 επιστρέφοντας στην κορυφή.Ο Τάμαρι μέχρι το 1-0 δεν ήταν καλός αλλά μετά αφηνίασε στο γήπεδο και ο Απόλλωνας χάθηκε.Κέρδισε πέναλτι,σκόραρε με εκπληκτική επέλαση και ντρίπλα πριν το πλασε και ετοίμασε το τρίτο γκολ στον Σόουζα.

Ο Ιορδανός μεσοεπιθετικός κέρδισε το πέναλτι, με το οποίο ισοφάρισε ο Νατέλ στο 65΄, το γκολ του Ζελάγια στο 48΄. Με ατομική ενέργεια, ο Τάμαρι έδωσε προβάδισμα στο σκορ στο 68΄, με τον Σόουζα να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 78΄ με δυνατό σουτ έπειτα από ασίστ του Τάμαρι.

Το ΑΠΟΕΛ ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 54 βαθμούς, ένα περισσότερο από τον Απόλλωνα.

78΄ ΓΚΟΛ 1-3 Ο Τάμαρι πέρασε και τον Βάλε, πήγε πλάγια έδωσε στον Σόουζα που με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

68΄ ΓΚΟΛ 1-2 Αντεπίθεση για το ΑΠΟΕΛ, ο Τάμαρι πέρασε τους Μάρκοβιτς και Βασιλείου και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

65΄ ΓΚΟΛ 1-1 Εκτέλεση πέναλτι του Νατέλ στα δίκτυα.

64΄ Πέναλτι για το ΑΠΟΕΛ σε ανατροπή του Τάμαρι από τον Ρομπέρζ.

48΄ ΓΚΟΛ 1-0 Κεφαλιά πάσα του Παπουλή στον Ζελάγια, ο οποίος πέρασε τους Καρλάο και Ιωάννου και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Σωφρόνης Αυγουστή): Βάλε, Βασιλείου, Ρομπέρζ, Γιούστε, Πέδρο, Κυριάκου (62΄ Μάρκοβιτς), Σακέτι, Σαρδινέρο, Σκέμπρι (74΄ Φοπαλά), Παπουλής, Ζελάγια

Στον πάγκο: Κίσσας, Ουεντραόγκο, Ψύχας, Μπρου, Σπόλιαριτς, Βασιλειάδης, Παπαμιχαήλ

ΑΠΟΕΛ (Πάολο Τραμετσάνι): Ρόμο, Ιωάννου, Μερκής, Καρλάο, Γιάκολις, Καζού, Σόουζα, Γκέντσογλου, Νατέλ (82΄ Βιντιγκάλ), Τάμαρι, Μπέζιακ (87΄ Αλωνεύτης)

Στον πάγκο: Βάτερμαν, Εφραίμ, Ζαχίντ, Ντε Βινσέντι, Μοράις, Φακινέτι, Μπάλογκ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιώργος Νικολάου (Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Ιωάννης Λαζάρου), 4ος: Γιάννης Αναστασίου, Παρ.: Παναγιώτης Γερασίμου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σακέτι (3η), Σκέμπρι, Βασιλείου, Πέδρο, Ρομπέρζ, Σαρδινέρο / Μερκής, Νατέλ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:Ιωάννου (90’2η κίτρινη)

ΓΗΠΕΔΟ: Τσίρειο

ΘΕΑΤΕΣ: 5.500