19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Αδιαπραγμάτευτος στόχος για τον Απόλλωνα η νίκη

By on 15 Μαρτίου, 2019 0 5111 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για το επερχόμενο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, τα αγωνιστικά δεδομένα και όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Αν κερδίσετε θα πάτε στο +5 και θα κρίνεται καθαρά από τα δικά σας πόδια το πρωτάθλημα;
«Για να λες την φράση, καθαρά από τα δικά μας πόδια, θα έπρεπε να μένουν 2-3 παιχνίδια, όταν έχεις μπροστά σου ένα μαραθώνιο ακόμη 7 αγώνων, σαφέστατα και δεν εξαρτάται μόνο από σένα, δεν μπορείς να πας μόνο με νίκες μέχρι το τέλος. Αυτός που θα κάνει το βήμα την Κυριακή, σαφέστατα και θα πάρει προβάδισμα σε σχέση με τον αντίπαλο του, σε ψυχολογικό και βαθμολογικό τομέα. Δεν είναι παιχνίδι της σειράς, όπως δεν ήταν ούτε το τελευταίο που χάσαμε στην Λεμεσό. Δεν πάει να είναι ένα ντέρμπι τριπλής παραλλαγής ανάμεσα στις δυο από τις καλύτερες ομάδες των τελευταίων χρόνων στην Κύπρο. Τα κίνητρα είναι πολλά για τις δύο ομάδες, όμως θεωρώ ότι είναι πολύ λίγα τα παιχνίδια που επιβλήθηκε μια ομάδα κατά κράτος στον αγωνιστικό χώρο».

Υπήρχαν όμως και παιχνίδια που είχαν μεγάλα σκορ…
«Ήταν συγκυρίες. Είναι παιχνίδια που παίζουν ρόλο και το ποια ομάδα θα βρεθεί στην μέρα της».

Υπήρχαν επίσης παιχνίδια που είχαμε ανατροπές στο σκορ…
«Είναι καθαρά θέμα συγκυρίας και τύχης. Αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, αυτός που θα επιδείξει μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, σίγουρα εμείς προετοιμαζόμαστε με αυτοπεποίθηση και ηρεμία. Θα πάμε να δώσουμε ένα παιχνίδι με μοναδικό και αδιαπραγμάτευτο στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Θα δούμε παρόμοιο σκηνικό με την παρουσία του κόσμου με το προηγούμενο παιχνίδι;
«Ο κόσμος δεν παίζει ποδόσφαιρο, θα έχουμε την στήριξη του. Προσπαθούμε να μένουμε συγκεντρωμένοι να μην χάνουμε την προσανατολισμό μας, προσπαθούμε να έχουμε προσήλωση για να φτάσουμε στο ζητούμενο. Θα φιλοξενήσουμε το ΑΠΟΕΛ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως το κάνει και το ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία και θα παλέψουμε για την νίκη».

Τα αγωνιστικά δεδομένα;
«Έχει διαφοροποιηθεί το σκηνικό για τον Μπρου, αν καταφέρει να προπονηθεί σήμερα και αύριο θα συμπεριληφθεί στην αποστολή».

Είναι σημαντικό για τον προπονητή να έχει επιπλέον επιλογές…
«Σαφέστατα, η κάθε επιλογή, να είναι και αυτή που μπορεί να καθορίσει ένα παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι που διακυβεύονται πολλά όμως δεν καθορίζει απολύτως τίποτα. Έχουμε γνώση των δεδομένων. Πρέπει να παρουσιαστούμε άκρως ανταγωνιστικοί και να πάρουμε το ζητούμενο».