26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΙΔΙΑΚΕΘ:Η σκέψη μου είναι στο επόμενο παιχνίδι.Είμαι περήφανος που είμαι μέλος της ΑΕΚ

ΙΔΙΑΚΕΘ:Η σκέψη μου είναι στο επόμενο παιχνίδι.Είμαι περήφανος που είμαι μέλος της ΑΕΚ

By on 14 Μαρτίου, 2019 0 6052 Views

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ που έχει σήμερα τα γενέθλιά του, παρέθεσε δημοσιογραφική διάσκεψη, εν όψει του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Από πλευράς ποδοσφαιριστών, μίλησε ο Μικέλ Γκονζάλεθ.

«Είναι δύσκολη έδρα και δύσκολος αγωνιστικός χώρος. Η Νέα Σαλαμίνα παραδοσιακά είναι δύσκολος αντίπαλος, κάνει μία πάρα πολύ καλή σεζόν, είναι καλή ομάδα. Είναι υψηλού επιπέδου παιχνίδι και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πρέπει να έχουμε καλή απόδοση, να προετοιμαστούμε για να τους κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να τους κερδίσουμε. Η ομάδα είναι σε καλή φάση. Είναι μεγάλη τιμή (συμπληρώνει 81 παιχνίδια πρωταθλήματος). Είμαι περήφανος που είμαι μέλος της ΑΕΚ. Τα δυο χρόνια και πριν από λίγο που επέστρεψα. Για μένα η θητεία μου στην ομάδα είναι από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου. Αγαπώ την ΑΕΚ, λατρεύω την κάθε στιγμή και είμαι ευτυχισμένος σε κάθε στιγμή που περνώ εδώ. Δεν είναι η ώρα να πούμε για την επόμενη μέρα. Στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να αλλάξουν. Νιώθω σαν το σπίτι μου εδώ, αλλά συγκεντρωνόμαστε στη Νέα Σαλαμίνα και στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Αν κάτι μπορώ να πω περισσότερο είναι ότι ιδιαίτερα φέτος είναι το πώς σου δίνει μαθήματα στη ζωή. Το καλοκαίρι η ΑΕΚ έπαιζε στην Ευρώπη και εγώ ήμουν στη Zaragosa και δεν περίμενα να είμαι εδώ. Έτσι αλλάζουν τα πάντα από μέρα σε μέρα στο ποδόσφαιρο. Θα μιλήσουμε όταν πρέπει. Η σκέψη μου είναι στο επόμενο παιχνίδι.
Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για τους Τete και Trickovski. Ο Τruyols είναι εντάξει. Είναι απλά λόγια. Μπορώ να πω, «ναι», αλλά πρέπει να το δείξουμε το Σάββατο. Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε τη Νέα Σαλαμίνα, έχουμε διακοπή μετά και τον Απόλλωνα ακολούθως. Πρέπει να πάμε με καλά συναισθήματα για το παιχνίδι που ακολουθεί. Στόχος είναι η νίκη. Ανάλογα με το αποτέλεσμα της ΑΕΛ θα δούμε που θα είμαστε. Μαθηματικά τα πάντα είναι πιθανά, είναι όμως πολύ δύσκολο. Εμείς πάμε βήμα-βήμα και συγκεντρωνόμαστε μόνο στο πως θα μπορέσουμε να νικήσουμε την Νέα Σαλαμίνα», δήλωσε ο Βάσκος τεχνικός.

«Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αντιμετωπίσαμε τη Νέα Σαλαμίνα δυο φορές φέτος. Δεν τους κερδίσαμε στο πρωτάθλημα, τους κερδίσαμε όμως στο κύπελλο. Ξέρουμε ότι είναι πολύ καλή και δυνατή ομάδα και τερμάτισε στην πρώτη εξάδα δίκαια. Θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Νιώθω έτοιμος, ήμουν εκτός ένα μήνα μετά που έσπασα το δάχτυλο μου αλλά έπαιξα απέναντι στην ΑΕΛ και ένιωσα καλά σε αυτό το παιχνίδι. Βελτιώνομαι στην προπόνηση και αισθάνομαι πολύ καλά. Αν ο προπονητής το επιθυμεί είμαι έτοιμος να βοηθήσω.Για μένα όταν κερδίζεις έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και το πιο σημαντικό είναι η αυτοπεποίθηση. Είχαμε πολύ άσχημα αποτελέσματα πριν τα Χριστούγεννα αλλά και μετά με πολλά ματς χωρίς νίκη. Όταν έφθασε ο Ιmanol κερδίσαμε από τον πρώτο αγώνα και έδωσε αυτοπεποίθηση. Η ομάδα έχει πολύ καλούς παίκτες και αυτό που χάσαμε με τα κακά αποτελέσματα ήταν η αυτοπεποίθηση μας.
Tο παιχνίδι που κρατάω από την φετινή σεζόν υτό που έχω στο μυαλό μου είναι το ματς με την Trencin γιατί ξεκινήσαμε πολύ καλά στην Ευρώπη και κατακτήσαμε και το Σούπερ Καπ. Κάναμε πιστεύω καλές εμφανίσεις μέχρι την κακή μας περίοδο. Αποκλειστήκαμε από τον ΑΠΟΕΛ αλλά παίξαμε καλά. Μπορούμε να κάνουμε και άλλα καλά παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν. Η Νέα Σαλαμίνα είναι ποιοτική ομάδα με κοντά τις γραμμές και όταν σκοράρει πρώτη είναι δύσκολο να διασπάσεις την άμυνα της. Πρέπει να είμαστε καλοί με την μπάλα και υπομονετικοί. Έχουμε διαφορά με ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα, αλλά αν κερδίζεις βαθμούς ποτέ δεν ξέρεις. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Για μένα ο στόχος μας τώρα είναι η Νέα Σαλαμίνα. Είναι επικίνδυνο να δούμε πιο μακριά», δήλωσε ο Βάσκος αμυντικός.