28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ:Όταν αγωνίζεσαι στην Ομόνοια θα πρέπει να έχεις τη σωστή νοοτροπία

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ:Όταν αγωνίζεσαι στην Ομόνοια θα πρέπει να έχεις τη σωστή νοοτροπία

By on 14 Μαρτίου, 2019 0 2238 Views

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας, έκανε ο Γιάννης Αναστασίου. Ο Ελλαδίτης προπονητής μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται στα πλέι οφ.

Η αρχική του τοποθέτηση για τον αγώνα με την ΑΕΛ…

«Θα είναι καθαρά θέμα αποτελεσματικότητας. Δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράρουμε εύκολα. Για μένα θα είναι σημαντικό το τελείωμα των φάσεων και να μην δώσουμε χώρο στους αντίπαλους».

Για τις διαφορές που περιμένει ότι θα έχει ο αγώνας του Σαββάτου σε σχέση με τους προηγούμενους κόντρα στην ΑΕΛ…

«Είναι μια ομάδα που παίζει με ένα συγκεκριμένο στυλ. Με τα χαρακτηριστικά που έχουν δεν νομίζω ότι θα παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό. Ρόλο θα παίξει το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς».

Για το τι κρατά από το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα…

«Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, κάναμε κάποια ωραία πράγματα επιθετικά, όμως δεν τις τελειώσαμε. Δείξαμε καλή συμπεριφορά στην άμυνα. Θα πρέπει να βελτιώσουμε τα τελειώματα μας. Στις 4-5 ευκαιρίες που βρίσκουμε θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί».

Για τη συνέχεια στα πλέι οφ…

«Θέλουμε να διαμορφώσουμε χαρακτήρα και ταυτότητα και σε κάθε παιχνίδι να έχουμε στόχο τη νίκη. Θέλουμε να έχουμε τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία, ότι κανένα ματς δεν είναι αδιάφορο και ότι θα πρέπει να δίνουμε το μάξιμουμ. Όταν αγωνίζεσαι στην Ομόνοια θα πρέπει να έχεις τη σωστή νοοτροπία για να μπορείς να κάνεις το βήμα παραπάνω».