Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Συλλυπητήρια στον Γιώργο Κούμα από τον Ινφαντίνο και τις ομάδες

13 Μαρτίου, 2019
815 Views
0 Comments
Συλλυπητήρια στον Γιώργο Κούμα από τον Ινφαντίνο και τις ομάδες

Πένθος στην οικογένεια του Γιώργου Κούμα, αφού απεβίωσε σήμερα Τετάρτη (13/3) η μητέρα του Προέδρου της ΚΟΠ.

Συλλυπητήρια επιστολή για το θάνατο της μητέρας του απέστειλε στον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα ο Πρόεδρος της FIFA Τζάννι Ινφαντίνο.

Να σημειωθεί ότι αυτές τις ημέρες ο κ. Κούμας βρίσκεται στις ΗΠΑ για συνεδρία του Συμβουλίου της FIFA και αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο το συντομότερο δυνατό.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις και από τις ομάδες προς την οικογένεια του Γιώργου Κούμα:

ΑΠΟΕΛ: Ο Πρόεδρος, τα μέλη του ΔΣ και όλη η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα για τον θάνατο της μητέρας του. Αιωνία της, η μνήμη…

ΑΕΚ: Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα για τον θάνατο της μητέρας του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

ΑΠΟΛΛΩΝ: O Πρόεδρος, τα Μέλη του ΔΣ, ο Γενικός Διευθυντής και ολόκληρη η οικογένεια του Απόλλωνα εκφράζει τα πιο βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια προς τον Πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα για τον θάνατο της μητέρας του.

ΔΟΞΑ: Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. Κατωκοπιάς εκφράζει τα βαθύτατά του συλλυπητήρια προς τον προεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα για το θάνατο της μητέρας του. Αιωνία η μνήμη της.

OMONOIA: Εκφράζουμε ειλικρινή συλλυπητήρια στον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα και στην οικογένειά του για το χαμό της μητέρας του.

Αιώνια της η μνήμη.

ΠΑΦΟΣ: Η οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου , κ. Γιώργο Κούμα για το θάνατο της μητέρας του.

ΑΕΛ: Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δημόσια ΛΤΔ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τον Πρόεδρο της ΚΟΠ κύριο Γιώργο Κούμα για την απώλεια της μητέρας του.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα για το χαμό της μητέρας του, Μαρίας Παπαντωνίου.

Αιωνία της η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

ΑΛΚΗ: Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια της Αλκής εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα για το χαμό της ητέρας του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

ΕΝΠ: Ο Πρόεδρος Γιώργος Τσόκκος, το Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια της ΕΝΠ εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στον Πρόεδρο της ΚΟΠ και τέως πρόεδρο της ομάδας μας κ. Γιώργο Κούμα που έχασε την μητέρα του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Comments are closed.