29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΑΡΝΤΟ: Όταν παίζεις με όλους μπορούν να αλλάξουν όλα.Τίποτα δεν είναι τελειωμένο

ΠΑΡΝΤΟ: Όταν παίζεις με όλους μπορούν να αλλάξουν όλα.Τίποτα δεν είναι τελειωμένο

By on 12 Μαρτίου, 2019 0 1015 Views

Ο τερματοφύλακας της Αλκής Ούρκο Πάρντο μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του Ερμή και για την συνέχεια.

Για την πολύ σημαντική νίκη επί του Ερμή;
«Για εμάς ήταν πολύ σημαντικά τα τελευταία δυο παιχνίδια γιατί είναι με βασικούς ανταγωνιστές για την παραμονή».

Κάθε εβδομάδα διαψεύδετε αυτούς που σας έχριζαν πρώτο φαβορί για παραμονή…
«Ακόμα δεν καταφέραμε κάτι, είμαστε σε καλό δρόμο αλλά δεν μπορούμε να σταματήσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο».

Πως καταφέρατε να φτάσετε στην ανατροπή;
«Είχαμε χαλαρότητα στο α΄ ημίχρονο και δεθχήκαμε ένα γκολ από στατική φάση. Ο αγωνιστικός χώρος μας δυσκόλεψε αλλά δεν έχουμε δικαιολογίες, πρέπει να παίζουμε πάντα όπως παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο όπου γυρίσαμε το αποτέλεσμα».

Κάνατε δυο συνεχόμενες νίκες που είναι πράγμα πολύ σημαντικό στο σημείο που βρισκόμαστε…
«Έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες καλό κλίμα αλλά δεν είναι εύκολο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί αν δεν το κάνουμε θα έχουμε πρόβλημα. Είχαμε δύο ευκαιρίες στην κανονική διάρκεια να πάρουμε περισσότερους βαθμούς, δεν το καταφέραμε και πρέπει να το κάνουμε τώρα».

Μίλησες για πολύ καλό κλίμα, πόσο σημαντικό είναι αυτό;
«Το κλίμα είναι το πιο σημαντικό. Όπου πάω εγώ προσπαθώ πολύ γι’ αυτό το κομμάτι. Αν έχεις καλούς παίκτες , χωρίς καλό κλίμα δεν μπορείς να κάνεις κάτι».

Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που κάνουν την διαφορά στην Αλκή όπως ο Σπόλιαριτς…
«Ο Σπόλιαριτς είναι παικταράς, το είπα πολλές φορές αν και δεν μου αρέσει να μιλώ για κάποιους συγκεκριμένα. Ο Σπόλιαριτς είναι ένας από αυτούς που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Είναι ο Σταύρου, είναι ο Ακόστα αλλά είμαστε 22 παίκτες και το τιμ του προπονητή. Όλοι αυτοί κάνουν την δουλειά και όχι 20-3 παίκτες».

Πέτυχαν και ωραία γκολ οι Κάρλος και Μπελαμειρί…
«Είναι σημαντικοί ποδοσφαιριστές για εμάς και οι δύο. Ήταν ωραία γκολ, σε μια καθοριστική στιγμή του αγώνα. Στο τέλος ήμασταν όλοι χαρούμενοι».

Το +10 από τον Ερμή τι λέει για εσάς;
«Τίποτα δεν είναι τελειωμένο, ούτε για τον Ερμή, ούτε ακόμα και για την Ανόρθωση η οποία δεν μπορεί να νιώθει άνετα. Όταν παίζεις με όλους μπορούν να αλλάξουν όλα».

Ποιο είναι το μήνυμα σου;
«Το μήνυμα είναι ότι είμαστε εδώ, έχουμε καλή ομάδα αλλά δεν σταματάμε. Κοιτάζουμε να διορθώνουμε τα λάθη μας και να προχωράμε».

Γενικά πως βλέπεις το πρωτάθλημα;
«Το ΑΠΟΕΛ είναι πάντα ΑΠΟΕΛ. Και όταν ήμουν εγώ ήμασταν 6 βαθμούς 3-4 αγωνιστικές πριν το τέλος και τα καταφέραμε. Ο Απόλλωνας έχει μια καλή ομάδα και αυτός ο ανταγωνισμός είναι καλός για το ποδόσφαιρο μας».

Πως κρίνεις το πρωτάθλημα των 12 ομάδων;
«Ξέρω ότι γίνεται μεγάλη συζήτηση για τον αριθμό των ομάδων και δεν νομίζω ότι η άποψη μου θα καθορίσει κάτι. Δεν μπορώ να πω πολλά, για μένα είναι το ίδιο, εγώ
βλέπω την ομάδα μου».

Πως περιμένεις το παιχνίδι με την Δόξα;
«Είναι «τελικός», μπορούμε να κάνουμε άλλο ένα βήμα για την υλοποίηση του στόχου μας. Δεν θα είναι εύκολο γιατί η Δόξα έχει καλή ομάδα και πρέπει να δουλέψουμε αρκετά».

Με νίκη ξεφεύγετε 5 βαθμούς από την Δόξα…
«Ναι όσο μεγάλη διαφορά κάνουμε τότε θα νιώθουμε καλύτερα».

Για την Εθνική ομάδα και για το δυο παιχνίδι με Σαν Μαρίνο και Βέλγιο;
«Πάμε πάντα για τη νίκη. Αρχίζουμε ένα νέο ταξίδι για την Εθνική. Παίζουμε δυο παιχνίδια στην έδρα μας και πρέπει να δείξουμε τη δύναμη μας γιατί έχουμε καλή ομάδα και ένα προπονητικό τιμ που δουλεύει πολύ καλά, είναι σημαντικά τα δυο παιχνίδια».

Μίλησε μαζί σας ο προπονητής; Γνωρίζετε για την κλήση;
«Ο προπονητής μιλάει με όλους και θα δούμε ποιοι θα κληθούν».

Για τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ;
«Δεν μπορούν να γίνουν προγνωστικά, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρο ότι θα προκριθεί σε αυτό το ψηλό επίπεδο. Θα ήθελα να περάσει η Ατλέτικο καθώς κάνει καλή δουλειά εδώ και χρόνια. Είδαμε την Μπαρτσελόνα σε προηγούμενα χρόνια να κερδίζει το πρώτο παιχνίδι και να μην προκρίνεται. Είναι 50-50 το Μπάγερν-Λίβερπουλ»,

Ποια ομάδα βλέπεις να φτάνει μέχρι τον τελικό, τώρα που έμειναν και κάποια φαβορί εκτός όπως η Ρεάλ και η Παρί…
«Βλέπω την Μπαρτσελόνα γιατί είναι μια ομάδα που είναι χρόνια μαζί, δεν έχουν προβλήματα και αυτό είναι σημαντικό»