23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έτσι το βλέπουν στον Απόλλωνα:Είναι 50-50 και πρέπει να ξεπεράσουν τον εαυτό τους για τη νίκη

Έτσι το βλέπουν στον Απόλλωνα:Είναι 50-50 και πρέπει να ξεπεράσουν τον εαυτό τους για τη νίκη

By on 12 Μαρτίου, 2019 0 5590 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για το παιχνίδι με την ΑΕΛ και το επερχόμενο ντέρμπι με του ΑΠΟΕΛ.

«Κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικού και σου καθορίζει την πορεία για το μέλλον. Από εκεί και πέρα ήταν μόλις η 2η αγωνιστική, ακολουθούν άλλες 8, και έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Εκτός από το κίνητρο που είχαμε με κόντρα στην ΑΕΛ, είναι και το γόητρο. Παρουσιαστήκαμε συνεπείς και πήραμε τη νίκη. Κρατάμε χαμηλούς τους τόνους, δεν πανηγυρίζουμε. Τώρα, ακολουθεί ένα παιχνίδι με τον άλλο διεκδικητή του τίτλου. Είναι 50-50 και πρέπει να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας αν θέλουμε να το κερδίσουμε», ανέφερε αρχικά.

Για το ότι είναι παιχνίδι «κλειδί» για τη συνέχεια:
«Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας και πρέπει να το κερδίσουμε. Αξιολογούνται τα δεδομένα, όμως το τι θέλουμε και το τι προσδοκούμε, είναι διαφορετικό από αυτό που θα γίνει στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς θέλουμε να είμαστε σοβαροί και συνεπείς, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι».

Για το ότι ο Απόλλωνας έχει την ευκαιρία να ανοίξει τη διαφορά:
«Ένας φίλος του ΑΠΟΕΛ, μπορούσε να πει ότι μπορούσε να τελειώσει το πρωτάθλημα ένα μήνα πριν αν δεν είχε τόσες απώλειες. Δεν παίζεις όμως μόνος σου. Κάθε εβδομάδα έχεις αντιπάλους μπροστά σου και πρέπει να τους αντιμετωπίσεις. Όλοι έρχονται να κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα. Εμείς, βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και τώρα έχουμε το ΑΠΟΕΛ», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:
«Ποτέ δε χάθηκε η εμπιστοσύνη όσων απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Από τον Οκτώβριο και εντεύθεν έχουμε αντιμετωπίσει πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Πλέον, είναι πιο εξισορροπημένες οι επιλογές που έχει ο προπονητής μας και αυτές θα αυξηθούν μετά τις υποχρεώσεις της Εθνικής. Μπορεί η ομάδα να αγωνιστεί με το σύστημα που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια».

Για τους Μπρου, Μάρκοβιτς, Περέιρα, Καραγιόλ, Στυλιανού, Σελίμοβιτς:
«Θα απουσιάζουν όλοι από το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ και θα επιστρέψουν με την επανέναρξη του πρωταθλήματος».

Για τον Περέιρα:
«Θα μείνει δυο εβδομάδες εκτός. Όλοι όμως έχουν τη δική τους συνεισφορά για να φτάσει μέχρι εδώ ο Απόλλωνας. Θα προετοιμαστούμε με όσους έχει στη διάθεση του ο προπονητής. Έχουμε 6-7 άτομα στο απουσιολόγιο. Εύχουμαι παίκτες που έχουν τραβήξει μεγάλο φορτίο».