25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΡΑΜΕΤΣΑΝΙ:Για μένα όλοι οι παίκτες είναι το ίδιο.Είμαι χαρούμενος με την δουλειά τους

ΤΡΑΜΕΤΣΑΝΙ:Για μένα όλοι οι παίκτες είναι το ίδιο.Είμαι χαρούμενος με την δουλειά τους

By on 10 Μαρτίου, 2019 0 6324 Views

Μετά την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Πάολο Τραμετσάνι δήλωσε τα ακόλουθα:
«Προσπαθήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό να πάρουμε τη νίκη. Δεν ήταν εύκολο να σκοράρουμε, είναι δική μου ευθύνη και θα το δουλέψουμε. Οι παίκτες μου έδωσαν το μάξιμουμ αλλά κάποτε δεν έχεις την τύχη. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός και βλέπουμε το επόμενο που είναι πολύ σημαντικό. Δεν τα βάζουμε κάτι, συνεχίζουμε για τον επόμενο αγώνα».

Για το γεγονός ότι το ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να νικήσει στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια;
«Είναι δύσκολο να μη κερδίζεις στην έδρα σου. Προσπαθήσαμε αλλά δεν ήταν αρκετό. Το τι πρέπει να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε περισσότερο».

Για την αρνητική επίδοση να μην μπορεί να νικήσει το ΑΠΟΕΛ την ΑΕΚ και για την άποψη που λέει ότι η εμπειρία των παικτών της ΑΕΚ δεν αφήνει τους άπειρους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ να νικήσουν;
«Η εμπειρία είναι σημαντικό πράγμα. Εμείς έχουμε καλό μείγμα με νεαρούς και έμπειρους. Είμαι χαρούμενος με την δουλειά τους. Έπαιξαν φανταστικά αλλά ο καθοριστικός παράγοντας δεν είναι η εμπειρία».

Για το σύστημα…
«Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να παίξουν διάφορα συστήματα. Η δουλειά μου είναι να βρω τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν το καλύτερο σύστημα και να βγάλουν το 100%».

Για την κριτική που δέχεται για τις επιλογές του…
«Πιστεύω στους παίκτες μου, έχουμε 26 παίκτες στις προπονήσεις. Για μένα πάνω από όλα είναι το ΑΠΟΕΛ. Το έχω συζητήσει και με τον Αθλητικό διευθυντή το θέμα. Για μένα όλοι οι παίκτες είναι το ίδιο. Η απόφαση για την 11άδα είναι η δική μου, κανένας δεν μου βάζει όρους και εγώ αποφασίζω ποιοι θα αγωνίζονται. Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να παίξουν διάφορα συστήματα. Η δουλειά μου είναι να βρω τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν το καλύτερο σύστημα και να βγάλουν το 100%».