25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Άλμα σωτηρίας η Αλκή που άφησε στον βυθό τον Ερμή

By on 10 Μαρτίου, 2019 0 9727 Views

Καλό και δραματικπό παιγνίδι έγινε στο «Αμμόχωστος», και οι δύο ήθελαν τη νίκη αλλά αυτή που πανηγύρισε ήταν η Αλκή η οποία με μια μεγάλη ανατροπή νίκησε 2-1 τον Ερμή, έκανε σημαντικό βήμα για παραμονή και βύθισε την ομάδα της Αραδίππου από την οποία απέχει πλέον δέκα ολόκληρους βαθμούς ενώ οι άλλες ομάδες που κινδυνεύουν έχασαν από δυο βαθμούς.
Ο Ερμής ήταν αυτός που προηγήθηκε με τον κεφαλιά του Κουατσίκα στο 37΄ αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους «φτεροπόδαρους».
Με το ξεκίνημα της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 48΄ ο Ιβάν Κάρλος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πλάσαρε υποδειγματικά και τον Αραμπατζή και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στο 68΄ το ματς γύρισε τούμπα. Ο Μπελαμειρί από θέση μέσα δεξιά έπιασε έναν κεραυνό, νίκησε τον Αραμπατσή που φέρει ευθύνη και έκανε το 2-1 για την «Αθάνατη».

ΑΛΚΗ (Κ.Σακκάς): Πάρντο, Σταύρου (79΄ Τριμπό), Κάρλος (86΄ Ηλία), Μπελαμειρί, Σπόλιαριτς, Χριστοφή, Τραιτσέφσκι, Ακόστα, Κυπριανού, Φλόρες, Σταρόκιν

ΕΡΜΗΣ (Χ.Μιχαήλ): Αραμπατζής, Πουτζιουρής (75΄ Ντε Μέλο), Ταραλίδης, Κατσιατή, Μαρτίνιουκ, Ντίντακ (66΄ Μακρίεφ), Μαλόν, Ψάλτης, Φυλακτού, Κουατσίκα, Μπουλά (83΄ Μπανούσης)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φλόρες, Κυπριανού, Κάρλος, Τραιτσέφσκι/Μαρτίνιουκ, Μαλόν, Μπουλά

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Λεόντιος Τράττος (Νίκος Εγγλέζου, Πέτρος Πέτρου) Νεόφυτος Νεοφύτου (Παναγιώτης Γερασίμου).