25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Ποιό ντέρμπι;Άνετη τριάρα ο Απόλλωνας

By on 9 Μαρτίου, 2019 0 2417 Views

Ο Απόλλωνας ήταν ο μεγάλος νικητής στο λεμεσιανό ντέρμπι. Οι «γαλάζιοι» επικράτησαν με το εντυπωσιακό 3-0 της ΑΕΛ στο Τσίρειο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta και πλέον βρίσκονται στην κορυφή με 53 βαθμούς, τρεις περισσότερους από το ΑΠΟΕΛ που έχει ένα αγώνα λιγότερο. Από την άλλη, η απογοητευτική ΑΕΛ με 45 βαθμούς εξακολουθεί να βρίσκεται στην 3η θέση.

Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε τα γενέθλια του ο Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος έκλεισε 42 χρόνια ζωής.

Ο Εστεμπάν Σακέτι άνοιξε το σκορ στο 22΄ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, σε μια φάση, στην οποία διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι για οφ σάιντ (αφού θεωρούσαν ότι οι Γιούστε και Ζελάγια επηρέαζαν τον Πρόσεκ). Τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Ρομπέρζ, ο οποίος βρήκε δίκτυα στο 45΄ με ωραία κεφαλιά και στο 78΄ με σουτ στην κίνηση.

ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκεζ): Πρόσεκ, Ν. Τεϊσέιρα, Τζούνιορ, Γκοντάλ, Γουίλερ, Καστανιάγα, Αντάμοβιτς, Αγκάνοβιτς (60΄ Ντα Σίλβα), Τζαρσίνιο (69΄ Αβραάμ), Σχρανζ (46΄ Μακρής), Χουράδο

Στον πάγκο: Βοζίνια, Λεάντρο, Ζτραβκόφσκι, Μυτίδης, Λαφράνς, Φιντέλις

ΑΠΟΛΛΩΝ (Σωφρόνης Αυγουστή): Βάλε, Βασιλείου, Ρομπέρζ, Γιούστε (84΄ Ουεντραόγκο), Πέδρο, Κυριάκου, Σακέτι, Σαρδινέρο, Περέιρα (33΄ Σκέμπρι), Παπουλής, Ζελάγια (80΄ Φοπαλά)

Στον πάγκο: Κίσσας, Ψύχας, Σπόλιαριτς

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τιμόθεος Χριστοφή (Μιχάλης Σωτηρίου, Ανδρέας Μιχαηλίδης) Κώστας Ψευδιώτης (Μάριος Τσαγγάρης)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χουράδο, Αντάμοβιτς, Τζούνιορ, Γκοντάλ / Σακέτι

ΓΗΠΕΔΟ: Τσίρειο

ΘΕΑΤΕΣ: 3.000