26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Μέτριο θέαμα χωρίς γκολ απο Ομόνοια και Ν.Σαλαμίνα

By on 9 Μαρτίου, 2019 0 14469 Views

Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα, παρά τις ευκαιρίες που βρήκαν, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο αφού στο Α΄ημίχρονο ήταν μέτριο και κουραστικό παιγνίδι , καμία δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι άρχισε με την Ομόνοια να έχει την κατοχή, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Βεσελόφσκι με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να «χτυπήσουν» στην κόντρα. Ωστόσο, πέρα από κάποια μακρινά σουτ, δεν κινδύνευσαν ιδιαίτερα οι δύο εστίες.

Πιο γρήγορο τέμπο είχαμε στην επανάληψη, με την Ομόνοια να μπαίνει πιο δυνατά και να έχει τις ευκαιρίες της με Γκόμεθ και Ραμίρες, ωστόσο ήταν σε ετοιμότητα ο Βεσελόφσκι. Στο τελευταίο 15λεπτο, είχαμε αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, με τον Ντάρμπισαϊαρ στο 79’ να χάνει μεγάλη ευκαιρία, με τον Βεσελόφσκι να διώχνει την κεφαλιά του Άγγλου με τα πόδια. Στο 85’ ο Τιάγκο έχασε μεγάλη ευκαιρία για τη Νέα Σαλαμίνα που έκανε το δεξί βολέ, όμως ο Μεχίας το εξουδετέρωσε. Έτσι το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος. Οι γηπεδούχοι που εδικαιούνταν ένα πέναλτι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Βύντρα στο 90+1.

Ομόνοια: Μεχίας, Βύντρα, Κούσουλος, Μότα, Μανρίκε, Κατελάρης(46′ Λοέ), Γκόμεθ, Τζιωνής(78′ Μόντες), Μαυρίας, Κολοβός(61′ Ντάρμπισαϊαρ), Ραμίρες

Στον πάγκο: Αντωνίου, Γκαφούρ, Σοάρες, Χαραλάμπους

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Γκολομπάρτ, Φουστάρ, Χριστοφόρου, Νουρ, Μαργκάσα(77′ Κωστή), Μιντίκκης, Κορέια, Τιάγκο, Τισντέλ(67′ Ελουντού), Κίνγκσλεϊ(90+3 Σικόρσκι)

Στον πάγκο: Αλβμπόγκε, Άγκους, Τζαϊλσον, Πική, Σιαθάς, Νικολάου

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κωνσταντίνος Φωτίου (Παύλος Γεωργίου, Όμηρος Τζιωρτζής) Αβραάμ Τσούκκας (Κώστας Καπιτανής)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντάρμπισαϊαρ / Ελουντού
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Βύντρα (2η κίτρινη)
ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 2550 (182 οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας)