ΔΙΕΘΝΗ
Like

Απέλυσαν προπονητή επειδή είχε σχέσεις με γυναίκες παικτών του!

9 Μαρτίου, 2019
443 Views
0 Comments
Απέλυσαν προπονητή  επειδή είχε σχέσεις με γυναίκες παικτών του!

Ο Λεονέλ Άλβαρες απολύθηκε από τη Λιμπερτάδ όχι για κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά λόγω των ερωτικών σχέσεων που είχε αναπτύξει με συζύγους παικτών του και τη γυναίκα ενός ιθύνοντα της ομάδας.

Η Λιμπερτάδ της Ασουνσιόν έκανε γνωστή την απόλυση του Άλβαρες μία μέρα μετά τη μεγάλη νίκη με 4-1 επί της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα για το Κόπα Λιμπερταδόρες, κάτι που προφανώς προκάλεσε πολλά ερωτηματικά.

Όπως διέρρευσε αρχικά οι σχέσεις του με παίκτες του ρόστερ είχαν διαταραχθεί, αλλά αυτό είχε βαθύτερα αίτια όπως έγινε γνωστό αργότερα. Ο Άλβαρες φαίνεται πως είχε ερωτικές σχέσεις με δύο συζύγους παικτών του και πιο συγκεκριμένα τις γυναίκες των Έντγκαρ Μπενίτες και Σέρχιο Ακίνο. Μάλιστα, υπάρχει και άνθρωπος της διοίκησης του συλλόγου, που όπως λέγεται η γυναίκα του τον απάτησε με τον Άλβαρες.

Έπειτα από αυτά ο τεχνικός της Λιμπερτάδ απολύθηκε από το πόστο του με τη διοίκηση του συλλόγου να του χρεώνει κακές σχέσεις με ποδοσφαιριστές του ρόστερ, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνει το παραμικρό για τα ερωτικά σκάνδαλα.

Comments are closed.