28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Πίστη αισιοδοξία και λίγα λόγια μετά την κλήρωση

By on 8 Μαρτίου, 2019 0 1893 Views

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης, οι εκπρόσωποι των σωματείων, έκαναν δηλώσεις.

ΑΠΟΕΛ – ΕΝΠ

Νεκτάριος Πετεβίνος (εκπρόσωπος τύπου ΑΠΟΕΛ):

«Βρισκόμαστε στην ημιτελική φάση και γνωρίζαμε ότι κάθε ομάδα που θα μπορούσαμε να είχαμε αντίπαλο, θα ήταν ένα δύσκολο εμπόδιο. Η κάθε ομάδα έχει στόχο την κατάκτηση του τροπαίου. Θα πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη θέληση, είμαστε ο πολυτροπαιούχος του θεσμού. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια μείναμε μακριά από την κατάκτηση ενός κυπέλλου. Το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και θα πρέπει να το έχουμε υπόψη μας αν θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Κωνσταντίνος Φάνου (εκπρόσωπος τύπου ΕΝΠ):

«Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που βρισκόμαστε στους «4» του θεσμού. Πήραμε δύο προκρίσεις κόντρα σε δύο πολύ καλές ομάδες όπως η Ανόρθωση και η Πάφος. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα δουλέψουμε για το καλύτερο. Ευελπιστούμε ότι θα το παλέψουμε, η ομάδα μας, άλλωστε μπορεί να αντιμετωπίσει τον οποιοδήποτε».

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΛ

Φανούριος Κωνσταντίνου (εκπρόσωπος τύπου Απόλλων):

«Η κλήρωση με την συμπολίτιδα ΑΕΛ είναι ένα ενδιαφέρον ζευγάρι. Είναι μια μεγάλη ομάδα και θα κοιτάξουμε μέσα από τις διπλές αναμετρήσεις να προκριθούμε για 7η φορά στον τελικό, τα τελευταία 9 χρόνια. Θα προσπαθήσουμε και στα δύο ταμπλό και εύχομαι η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».

Δημήτρης Γιαννέλλης (γενικός διευθυντής ΑΕΛ):

«Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. όποιος και να κληρωνόταν, θα ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος. Στόχος μας είναι να βρεθούμε στον τελικό και ελπίζουμε στο τέλος να χαμογελάσουμε. Είναι ένα μεγάλο ζευγάρι και ευελπιστούμε να είμαστε στον τελικό».