16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Φιλική νίκη με 2-1 με ανατροπή για την Εθνική Παίδων U15 επί της Ιρλανδίας

Φιλική νίκη με 2-1 με ανατροπή για την Εθνική Παίδων U15 επί της Ιρλανδίας

By on 7 Μαρτίου, 2019 0 706 Views

Οι νεαροί διεθνείς μας πανηγυρίζουν το δεύτερο γκολ που μας χάρισε τη διεθνή φιλική νίκη.
——————————————————

Διεθνής φιλική νίκη με 2-1 επί της Ιρλανδίας για την Εθνική μας ομάδα Παίδων U15 στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας.

Οι νεαροί διεθνείς μας έφτασαν στην επιτυχία με ανατροπή και πανηγύρισαν την πρώτη διεθνή νίκη από την ημέρα που άρχισε ο κύκλος της συγκρότησης της νέας ομάδας.

Προηγήθηκαν δύο ισοπαλίες με Αυστρία και Ιρλανδία, μια ήττα από την Αυστρία και σήμερα μετά από πολύ καλή παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο, πανάξια έφτασαν στο νικηφόρο 2-1 μετά από δύο εξαιρετικά τέρματα.

Η Ιρλανδία στο 17′ άνοιξε το σκορ και η ανατροπή έγινε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 51′ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γιώργος Λουκά με κεφαλιά ισοφάρισε και στο 75′ ο Ανδρέας Αθανασίου με μακρινό ψηλοκρεμμαστό σουτ διαμόρφωσε το 2-1.

Οι νεαροί διεθνείς μας μέσα από το δυνατό φιλικό με τους Ιρλανδούς πέραν της φιλικής νίκης είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν σημαντικές εμπειρίες.

Όπως και στο φιλικό της Τρίτης (1-1) έτσι και στο σημερινό, ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Αντριέν Χατζηαλεξάνδρου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Κύπρος: Κουτσού, Χρυσοστόμου (53′ Κυριακίδης), Φενερίδης, Βενιζέλος, Λάμπρου (25′ Πική), Παττίχης, Βαλιαντής (68′ Γραβριήλ), Λουκά (68′ Τσουτσούκη), Σάββα (68′ Χρυσομήλης), Προκοπίου (41′ Αθανασίου), Ορθοδόξου (41′ Σπυριδάκης).