28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Τώρα δεν μπορούμε να σκεφτούμε το πρωτάθλημα, έχουμε παιχνίδι Κυπέλλου

Κ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Τώρα δεν μπορούμε να σκεφτούμε το πρωτάθλημα, έχουμε παιχνίδι Κυπέλλου

By on 4 Μαρτίου, 2019 0 14417 Views

Για όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Κυριάκος Δημητρίου.

«Η νίκη προήλθε από υποδειγματική διαχείριση. Το λέει ο προπονητής μας ότι πιστεύει σε όλους τους ποδοσφαιριστές και υπάρχει η πεποίθηση ότι υπάρχει ποιότητα και μπορούν να βρεθούν λύσεις. Το πιο σημαντικό δεν είναι να μένεις στα προβλήματα αλλά να βρίσκεις τις λύσεις. Δεν είναι εύκολο να παίζεις ντέρμπι ανά τρις μέρες» είπε αρχικά.

Για το πρόβλημα τραυματισμού του Τρισκόφσκι;
«Ήρθε το πρόβλημα με τον Τρισκόφσκι. Σήμερα θα υπάρχουν νεότερα. Από την στιγμή που είναι μικρό το χρονικό διάστημα μέχρι το ματς με το ΑΠΟΕΛ είναι δύσκολο να μιλάμε για συμμετοχή του στον επαναληπτικό».

Για την συνέχεια;
«Ήταν σημαντική η νίκη για τι σε περίπτωση που χάσαμε θα μέναμε με το καλημέρα στα πλέι οφ πολύ μακριά από την 3η θέση. Μειώσαμε την απόσταση και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να μειώνεται η διαφορά. Οφείλουμε να κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Τώρα δεν μπορούμε να σκεφτούμε το πρωτάθλημα, έχουμε παιχνίδι Κυπέλλου, κρίνεται η πρόκριση στα ημιτελικά».

Για την διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΛ από την οποία έγιναν πολλά λάθη;
«Ήταν ξεκάθαρο ότι εμείς εξηγήσαμε γιατί ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν θέλουμε να διαιτητεύει παιχνίδια της ομάδας μας. Η ανακοίνωση της ΑΕΛ μας δικαιώνει. Κάποια μέσα τοποθετήθηκαν μονόπλευρά ότι έγιναν λάθη μόνο εναντίον της ΑΕΛ. Δημιουργούνται εντυπώσεις. Δεν μας βρίσκει αντίθετους η ανακοίνωση της ΑΕΛ. Εμείς πρώτοι σταθήκαμε σε κάποια πράγματα. Πρέπει να μας προβληματίσει όλους το θέμα».

Για ποιες φάσεις έχετε εσείς παράπονα;
«Ήταν η φάση με τον Γκοντάλ. Υπήρχε ένα πέναλτι πάνω στον Φλοριάν. Δεν εξυπηρετεί σε κάτι. Είδαμε τις φάσεις και τα λάθη ήταν εκατέρωθεν και όχι μονόπλευρά. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με την ΑΕΛ».

Για τα δυο συνεχόμενα παιχνίδια με το ΑΠΟΕΛ…
«Παίζουμε παιχνίδι Κυπέλλου, θέλουμε να πάρουμε το εισιτήριο και μετά θα πάει η προσοχή μας στο πρωτάθλημα. Πάντα παγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι».