25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αλκή αθάνατη…Με τριάρα έβαλε σε μπελάδες και την Πάφο

Αλκή αθάνατη…Με τριάρα έβαλε σε μπελάδες και την Πάφο

By on 3 Μαρτίου, 2019 0 676 Views

Σπουδαία νίκη για την Αλκή που επικράτησε της Πάφος FC με 3-0 εκτός έδρας κάνοντας σημαντικό βήμα για την προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. Οι κυανέρυθροι είχαν εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που βρήκαν στο μεγαλύτερο βαθμό. Η Πάφος που προσπάθησε, όμως φάνηκαν οι απουσίες των Ράσιτς και Νέμετς στην επίθεση, αφού η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς δεν είχε το καθαρό μυαλό και το τελείωμα των φάσεων.Η Πάφος παρέμεινε στους 21 βαθμούς ενώ η Αλκή ανέβηκε στους 20

Αν και μπήκε πιο δυνατά η Πάφος στο παιχνίδι, η Αλκή ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ. Στο 28’ ο Ιβάν Κάρλος μπήκε στην περιοχή, έκανε το πλασέ, ο Μολ απέκρουσε, η μπάλα βρήκε πάνω στον Ζίβουλιτς και κατέληξε στα δίχτυα. Στη συνέχεια, η Πάφος έδειξε επηρεασμένη και η Αλκή έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 41’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ που έδιωξε προσωρινά ο Λουλίνια, η μπάλα κατέληξε στον Φλόρες που με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα, οι κυανέρυθροι είχαν και άλλη ευκαιρία με τον Ακόστα στο 44′, που όμως δεν βρήκε στόχο.

Στην επανάληψη, ο Ζέλικο Κόπιτς έκανε δυο αλλαγές, η Πάφος μπήκε δυνατά και είχε κάποιες καλές στιγμές. Ωστόσο, στο 64’, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Σπόλιαριτς από τον Σιρόκ, με τον Σταύρου να το εκτελεί εύστοχα διαμορφώνοντας το 3-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Η Πάφος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μολ, ενώ είχε και δοκάρι με τον Ράκελς στο 90+6.

28′ ΓΚΟΛ 0-1 για την Αλκή. Ο Ιβάν Κάρλος μπήκε στην περιοχή, έκανε το πλασέ, ο Μολ απέκρουσε, η μπάλα κόντραρε στον Ζίβουλιτς και κατέληξε στα δίχτυα.

41′ ΓΚΟΛ 0-2για την Αλκή. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, έδιωξε προσωρινά ο Λουλίνια, η μπάλα όμως κατέληξε στον Φλόρες που με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

65′ ΓΚΟΛ 0-3για την Αλκή με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σταύρου.

88′ Κόκκινη στον Μολ που ανέτρεψε τον Μπελαμεϊρί εκτός περιοχής. Σωστή απόφαση από τον Βασίλη Δημητρίου. Ο Φόλπρεχτ συνέχισε ως τερματοφύλακας, αφού δεν είχε άλλη αλλαγή η Πάφος.

90+6 Δοκάρι για την Πάφο με τον Ράκελς που έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.

Πάφος: Μολ, Καρώ, Σιρόκ, Λουλίνια, Ιμπραΐμ(46′ Ζαχαρίου), Ζάντερ, Φόλπρεχτ, Μπάγκαρντ(62′ Πολίτσι), Ζίβουλιτς(46′ Παναγιώτου), Ανγκούλο, Ράκελς

Στον πάγκο: Πέτρου, Αγγελόπουλος, Ντόβπνια

Αλκή: Πάρντο, Σταύρου, Ιβάν Κάρλος(80′ Μπανταρά), Μπελαμεϊρί, Σπόλιαριτς, Χριστοφή, Τραϊτσέφσκι, Ακόστα(89′ Χαραλάμπους), Κυπριανού, Φλόρες, Στάροκιν

Στον πάγκο: Κινιόνες, Σερφά, Χαρή, Ηλία, Γουίκς, Βασιλεία, Τριμπό

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζίβουλιτς, Ζαχαρίου / Τραϊτσέφσκι
ΚΟΚΚΙΝΗ:Μολ(88΄)
ΓΗΠΕΔΟ: «Στέλιος Κυριακίδης»
ΘΕΑΤΕΣ: 400(30 οι φίλοι της Αλκής)

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης
Α’ Βοηθός: Ευαγόρου Ευαγόρας
Β’ Βοηθός: Σωκράτους Κυριάκος
4ος: Νικολάου Γιώργος
Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης