Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΣΤΡΕΠΕΛ:Δεν ήμασταν αρκετά καλοί για να κερδίσουμε

3 Μαρτίου, 2019
2595 Views
0 Comments
ΣΤΡΕΠΕΛ:Δεν ήμασταν  αρκετά καλοί για να κερδίσουμε

Δεν ήθελε να πει πολλά ο Γιούργκεν Στρέπελ μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ερμή.

Η αρχική του τοποθέτηση ήταν η εξής: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο συνάδελφο μου και τον Ερμή για τη νίκη. Ευχαριστώ”.

Ακολούθησαν βέβαια ερωτήσεις :

-Τι έφταιξε και ενώ ήταν για πολλή ώρα με παίκτη παραπάνω η Ανόρθωση δεν μπόρεσε να βγάλει τις φάσεις; “Νομίζω είδατε το παιχνίδι. Ήταν δύσκολο να κερδίσουμε. Έπρεπε να κάνουμε περισσότερες σέντρες αλλά δεν το κάναμε. Δεν θέλω να φταίξω κάτι ή κάποιο για αυτό το παιχνίδι. Μπορώ να μιλήσω για τιμωρημένους παίκτες αλλά δεν το κάνω. Δεν ήμασταν αρκετά καλοί για να κερδίσουμε”.

-Ο κόσμος περιμένει να δει Κύπριους ποδοσφαιριστές σε αυτά τα παιχνίδια αλλά δεν τους είδε… “Έπαιξε ο τερματοφύλακας, ο Οικονομίδης, ο Μιχάλης, ο Φύτος. Συνήθως παίζει και ο Εγγλέζου. Σίγουρα στα επόμενα παιχνίδια θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες και ειδικά τους Κύπριους. Είναι νεαροί και τα πάνε πολύ καλά γι’ αυτό παίζουν αλλά επίσης πρέπει να κερδίζουμε, κάτι που βέβαια μπορεί να γίνεται με όλους τους παίκτες”.

-Είδατε κάποια αλλαγή στα αποδυτήρια μετά την αλλαγή στην διοίκηση; “Ήταν μια παράξενη βδομάδα. Ήρθαν νέα άτομα και προσπαθούν όσο μπορούν για να μας βοηθήσουν. Χαιρόμαστε γι’ αυτό αλλά υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος”.

Comments are closed.