20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Διευθυντής Ποδοσφαίρου στον Απόλλωνα ο Πέτρος Κονναφής

Διευθυντής Ποδοσφαίρου στον Απόλλωνα ο Πέτρος Κονναφής

By on 1 Μαρτίου, 2019 0 5596 Views

Παρουσίαστηκε το πρωί της Παρασκευής (01/03) στην Αίθουσα Συνεντεύξεων στο Προπονητικό Κέντρο στο Κολόσσι, ο νέος Διευθυντής Ποδοσφαίρου του Απόλλωνα, κ.Πέτρος Κονναφής.

Ο πρόεδρος της Εταιρείας, κ. Νίκος Κίρζης στην εισαγωγή της παρουσίασης εκθείασε το βιογραφικό του κ.Πέτρου Κονναφή εξηγόντας πως κατέκτησε τα πάντα ως ποδοσφαιριστής.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην σχέση Απόλλωνα και κ.Πέτρου Κονναφή ενώ τόνισε ότι τα τελευταία χρόνια βοήθησε την ομάδα να φέρει επιτυχίες αφού όπως δήλωσε έχει την ικανότητα να στελεχώνει την ομάδα μας με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

«Έχει πολλά πλεονεκτήματα για να πετύχει, γνωρίζει πολύ καλά τα πλαίσια στα οποιά λειτουργεί η ομάδα, γνωρίζει τα πάντα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και τέλος, έχει άριστη σχέση με τον προπονητή, Σωφρόνη Αυγουστή. Πιστεύουμε πως η παρουσία του θα ενισχύσει και θα δώσει την ώθηση για να πετύχουμε τους στόχους μας.»

Ο κ.Πέτρος Κονναφής στις πρώτες του δηλώσεις, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και για το νέο κεφάλαιο και πρόκληση που έχει ανοίξει στη ζωή του, υποσχέθηκε ότι θα δουλέψει πολύ σκληρά για να εκπληρώσει τους στόχους του ο Απόλλωνας.

Καταλήγοντας, επισήμανε ότι στην ομάδα θα έρχονται ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά και όχι απλά για να συμπληρώνουν το ρόστερ.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (δημόσια) Λτδ