19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΙΔΙΑΚΕΘ:Βρισκόμαστε σε καλή καλή κατάσταση. Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη

ΙΔΙΑΚΕΘ:Βρισκόμαστε σε καλή καλή κατάσταση. Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη

By on 28 Φεβρουαρίου, 2019 0 8179 Views

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ παρέθεσε δημοσιογραφική διάσκεψη εν όψει του επερχόμενου αγώνα με την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα. Από πλευράς ποδοσφαιριστών στο πάνελ ήταν ο Χέφελ.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΑΚΕΘ

«Αρχή με το πρώτο παιχνίδι στα πλέι-οφ κόντρα στην ΑΕΛ, ξέρουμε περίπου όσα πρόκειται να αντιμετωπίσουμε, με τον ανταγωνισμό να είναι μεγάλος. Είναι θετικό ότι θα έχουμε την συμπαράσταση του κόσμου μας, και ότι βρισκόμαστε σε καλή καλή κατάσταση. Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη».

Για το ΑΠΟΕΛ:
«Στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ είχαμε καλή απόδοση, αλλά είμαι ευχαριστημένος κυρίως από την αντίδραση που έδειξε η ομάδα μετά από ένα πέναλτι, κάτι που δεν ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια. Η σωστή αντίδραση είναι δύσκολη, και αυτό μετράει. Παλεύουμε, πιστεύουμε στη δουλειά μας, και συνεχίζουμε αντιμετωπίζοντας τους πάντες».

Για το πρόγραμμα:
«Εμπιστεύομαι τους πιο φρέσκους, αφού έχουμε ένα βαρύ πρόγραμμα. Διαθέτουμε μεγάλο ρόστερ με επιλογές και υπάρχει εμπιστοσύνη σε όλους, ότι μπορούν να τα καταφέρουν απέναντι σε όλους τους αντιπάλους».

Για τα προβλήματα:
«Στο «οπλοστάσιο» μας δεν θα βρίσκεται ο Κάσες, αλλά μάλλον και ο Φλοριάν, αν και θα τον περιμένουμε ως το τέλος, αφού έχει πιθανότητες να μπει στην αποστολή».

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΕΦΕΛ

«Πήραμε κάποιες ώρες ξεκούρασης αφού παίξαμε χθες και πλέον ετοιμαζόμαστε για το ματς του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΛ. Είναι σημαντικό ματς για εμάς στην προσπάθεια που κάνουμε για την τρίτη θέση. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας, έχοντας ως στόχο την άνοδο στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα».

Για το ότι αρχίζουν τις υποχρεώσεις τους στην β’ φάση για την «Αρένα»:
«Είναι σημαντικό να ξεκινάς τις υποχρεώσεις στην έδρα σου, παρέα με τον κόσμο. Αυτό σου δίνει επιπλέον κίνητρο στα πλέι-οφ. Η καλή πορεία είναι στους στόχους μας».

Για τα προηγούμενα παιχνίδια κόντρα στην ΑΕΛ:
«Η αλήθεια είναι πως δεν πήραμε όσους βαθμούς έπρεπε απέναντι στην ΑΕΛ. Στον πρώτο γύρο χάσαμε λόγω ενός τυχερού γκολ, ωστόσο αυτή τη φορά νιώθουμε έτοιμοι να κερδίσουμε και να φτάσουμε σε ένα σημαντικό τρίποντο για την ομάδα».